Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvi ensalon sda je otvoreno minirao Bakira ali to im se obilo o glavu. izdajnici su: Semsudin Mehmedovic (Tesanj) Salko Selman (Travnik) Sanjin Halimović (Sanski Most) Asim Sarajlic (Vogosca) Nedzad Koldžo (Novo Sarajevo) Alija Budnjo (Ilidža ) Amir Zukic (Sarajevo) Senad Sepic ( Cazin ) Salmir Kaplan (Stolac ) Husein Topcagic (Gradacac) Osman Brka (Tesanj) Josip-Braco-Jurisic (Sarajevo) Timur Numic (Sarajevo) Mirsad Kebo (Sarajevo) Hajriz Becirevic ( Sarajevo) Sefket Hafizovic ( RS ) Sadik Ahmetovic ( RS ) Adil Osmanovic ( RS ) Ibrahim Kujan ( RS) Narod pamti izdajnike
REFERENDUUUUUUUUUUUUM
Hillary Clinton je rekla\"nikavo dijeljenje ni secesija ne dolazi u obzir\" da nije i ona mozda to u ime Turske izjavila. BiH CE BIT A ONI KOJI JE NECE NEK IDU AKO SU IGDJE DOBRO DOSLI
SDP nije ni relativni, a kamoli apsolutni pobjednik. U RS-u SDP ima oko 3% i nije prešao izborni prag. Ako se ZHŽ uzme kao indikator za hrvatski narod SDP je tu dobio 0,3% Na nivou države BiH (ako se uzme da je cijela BiH jedna izborna jedinica) onda SDP ima 17% glasova. U sklopu FBiH SDP ima 24%. Samo HDZ BiH, prema analizi gospodina Vukoje, je apsolutni pobjednik i to u kategoriji izbornog rezultata unutar jednog naroda gdje ima 60%. Prema njegovim riječima, legalna bi bila svaka vlast osim ona u kojoj ne bi bio HDZ BiH. Brojke ne lažu.
BiH ide svome kraju. :)
Neka, doci ce vrijeme, a uskoro bogami, kad ce narod poceti ovakve idiote prestati slusati. Te price su nekad bile dobar argument zatezanja napona izmedju naroda, ali glad cini svoje.
pa jarane zar niste vi Hrvati sami tome krivi,znali ste kakav je izborni zakon i unatoc toj cinjenici niste nista poduzimali da ga mjenjate,mislim sada ta vasa kuknjava nema nekog velikog efekta
AL ZATO PRISTAJETE DA NAS PREGLASAVATE SVAKI PUT ILI DA NAM BIRATE CLANA PREDSJEDNISTVA ! E DOSTA JE VISE I VASEG SHVATANJA DEMOKRACIJE !!!
Valjda moze onako kako se dogovore Bosanac?
moze treci entitet....ono sto drze u federaciji.....plus...........posavina.....derventa.......dio banjaluke........laktasi......i brcko......moze?
Nevjerovatno koliko je sve na ovom svijetu prolazno, sve se moze mijenjati, raspasti ili nadogradjivati! ALI JEDINO BIH NE MOZE! Ne kontam to? Zasto samo BiH mora opstati po svaku cijenu? Zasto?
moguće da je neki vaš jehudija koji je primio islam...pošto mu je dojadilo biti pripadnik naroda koji je ubi.ja.o sve poslanike....
Kaplan je jevrejsko prezime da jevrejskije ne moze biti , poslje Levi najzastupljenije . Ovaj Kaplan je musliman iz Domanovica kod Capljine .
još da možeš pisati ćirilicom u komentaru kao što si napisao nick, đe bi ti kraj bio ....
fukaro, ne petljaj se u ono što ne znaš manje ćeš se provaljivati.. KAPLAN je turska riječ i znači TIGAR