Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oni misle da smo glupi a mi to i jesmo
Nije mi jasno zašto je SDA koja ima pod kontrolom MUP Kantona Sarajevo a to smo vidili kad su pendrečili Fahrine huligane dozvolila i surađivala sa policijom Dragog vođe Laktašenka da pretresa Klix
ja sam zadovoljan situacijom u BiH narodu nikad bolje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svi nesto osudjuju a niko da poduzme nesto konkretno.
Naravno nece niko drugi ni da osudi, vidi se ko se bori za pravo medija, ne ponovilo se vise.
Naivna izjava SDA. Bolje bi bilo da su bili iskreni i rekli : Bez nas ( SDA ) ova misija nebi bila moguca. Dzaba se vadite kriminalci jedni. Vi ste vodeca krimi stranka. Cak mi je i sumnjiva i sutnja Bakira Izetbegovica koji kada su ovakve stvari u pitanju uvijek suti i bubne nesto lijevo. Totalno naivno.
Lafo nisu znali....
Napokon da se sjetite!
Fino ste svoj govor upakovali u celofan i svezali mašnicu. Da vidimo hoće li bilo ko odgovarati. Zašto niko nije tražio da se vrati otuđeni.materijal Klix-a?
Haj ba zdravo. Gdje ste bili kad se sve dešavalo? Sad se javljate ko miševi iz svojih rupa! Gamad jedna! FUJFUJFUJ!!!
Počeli ste ko i Zlatko. Već skupljate poene za krah na narednim izborima. Ovo vam je minus ko od Sarajeva do Mjeseca. Samo da znate da raja ne zaboravlja. Baš ništa. A ovo vam se oprostiti neće. Čuj...vi osuđujete? Eto, oni sami došli.
znaci ovo vec prelazi u bezobrazluk
laktasenko nema veze sa cetnicima kao ni ti, a ako mislis da imas bujrum za petnaestak dana sam nazad
ma sta mi naprica wannabe cetalj hahahaha kuc kuc? hahahahahahahaha pripazi da ne bude puc puc
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pored toliko govnarije u zemlji, ne zna čojk gdje bi stao a da se ne ukalja oni našli vremena zajebavat Klix.
ma sda nevalja ni alispahić publicista on podržava vehabije
A jel ti uopste znas ko su vehabije? Sta rade, odakle su dosli, gdje idu? Isto te mogu pitati za cigane? Il samo pljujes, jer ti stari rekao da cigani kradu djecu a vehabije prave bombe? Istrazi nesto ako te interesuje, prije nego napises neku glupost...
Ovdje se iz aviona vidi da se radi protiv one Dodikove i Cvijanoviceve stranke i da iza svega stoji SDS kako bi dokazao neregularnost izbora. Cisto sumnjam da bi SDS i policija RS mogla vrsljati u sred Sarajeva bez podrske njihovih koalicionih partnera iz SDA i DF kojima je takodje u interesu da sruse Dodikovu stranku...
Razgovaraju dva novokomponovana dirktora i jedan pita drugoga: - A ti svojim radnicima isplaćuješ platu? - Ne, a ti? - I ja im ne plaćam ništa. A tvoji radnici dolaze na posao? - Dolaze. - Šta misliš da im napravimo platni ulaz?
Bake-Ako me traze nisam kuci!
Servska posla.