Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...........podržavam poziv navijačima.............ne palite zastave ali ne palite ni crkve.......
Ne glumiteeee,l icemjeri jedni, pred kampanju!! Znamo se, iššš stoko!
ovo svako normalan osudjuje, ali *ebe mi se za debile, na kraju krajeva pale i svoju zastavu, zemlje u kojoj su se rodili i u kojoj su odrasli.. to je samo dokaz "seljakluka" i zatucanosti pojedinaca..
Zapaljena zastave jedne tako vazne i velike fabrike kao sto je VARTA, pa to stvarno za svaku osudu:)))
tko o čemu talibani o paljenju...-.
ja sam bosanac zastavu moje nacije palite, to nije uredu, bjesan sam zbog toga, nisam jedini sto je navijao za hrvacku neku noc od nas bosanaca, ali i ne osudjujem sve hrvate radi nekih nacionalističkih grupica kojim je mozda i u cilju da zavade koji nemogu ziviti u miru, nabijem ja sve te grupice na...
ocigledno ovo dvoje sto je dalo negativnu pripadaju tim grupicama
Koja ironija. Mirisu izbori i predizborno ulizivanje
Bosnjaci traze Adidas dresove zmajeva, ne mogu ga nigdje naci u Europi dan prije prve utakmice zmajeva na prvenstvu u Brazilu, Hrvati pale zastave Varte u Kiseljaku i Livnu, a Srbi se tuku izmedju sebe. Jedan tipican dan Bosanca!
...PA SDA PULENI I PALE TE ZASTAVE ...SADA NAS SAMO ZANIMA KO ĆE DA PRIMI OVU VIJEST I ODBACI DALJE PA ONO KAO NE ĆEMO MI S NJIMA I VITALNI NACIONALNI INTERES...OTVARAJTE RADNA MJESTA STOKO I NE SLIKAJTE SE NE ŽIVI SE OD TOGA...
e cuj SDA poziva ljude da ne sire nacionalizam !! grohotom se smijem!
-.- (*zijev*)
sprašite me