Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zaposlen u Elektroprivredi. jos jedan patriota tipa Zahiragic
Sanjaj izdajniče. Sanjaj. SDA nek dobro upamti - ne bude li izdajnička stoka u zatvoru radi ovoga što rade, biće smje njeni.
Nije dobro za Mostar sto su ovi seljadijci za koje ce Hdz procjeniti da su nakvi netolerantni zauzeli sad SDA. Prijasnja struktura je bila razumna. Bakire sta radis covjece? Najmanje sto nam treba pred Evropu su ovi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SDA - iz šupljeg u prazno. Poyy
tacno se vidi nivo urbano- ruralno. cijela Hercegovina nista liberalno nema, osim mozda malo Sdp. pogledajmo i s druge strane HdZ i ona stranka od onog Raguza. Ali njima je to potaman. ( PS.u Mostaru ne zive oni do 92).
SDA u Mostaru ce doziviti pad a Trojka porast jer Salem Maric je dugo ovo drzao pod kontrolom sada vrijeme tranzicije ce trajati koju godinu...
Vrhunski inžinjer i patriota. Sretno!
Odmah da postavi jedno pitanje za gradonačelnika na sutrašnjoj sjednici gradskog vijeća. KO JE ODOBRIO POSTAVLJANJE VJERSKIH SIMBOLA U VATROGASNICU KOJA JE GRADSKA INSTITUCIJA (KIP SVETOG FLORIJANA) I NA TU SVEČANOST SU POZVANI VIJEĆNICI
Vrijeme je pokazalo da je najgori SDA kadar bolji od najboljeg Trojkasa.
Šta čovjeku sa završenom elektrotehnikom i poslom u struci bude pa ode u politiku? Tu vidite koliko je kod nas sve iščašeno i poremećenih vrijednosti.
Staro bosnjacko ime
Novo rukovodstvo sa starim mafijasem na celu partije Bakirbegom sto nas sviju upropasti svojom politikom i licnim intresima.
Nije dobro za Mostar sto su ovi seljadijci za koje ce Hdz procjeniti da su nakvi netolerantni zauzeli sad SDA. Prijasnja struktura je bila razumna. Bakire sta radis covjece? Najmanje sto nam treba pred Evropu su ovi.
SDA se nesmije vratit nigdje na vlast vise i nedajte paznje njima nigdje..sve ovo sto se desava su od njih repovi..Dodik se bori za RS Covic se bori svoj narod isto A SDA je jedina stranka na Celu sa Bakirom koja je svoj narod gurla u provaliju 25 god.. Imam pitanje za stranku SDA zasto je sklonjen u Tursku Fikret Prevljak.?
zaposlen u ELEKTROPRIVREDI, pa naravno nece u bingu biti zaposlen a SDA
Bolje pitaj kako je Sanel žuljević iz SDP-a zaposlen prije deset godina u Telekomu, gddje se kako kažu zapošljava samo uz blagoslov SDA. I naravno ni on, kao ni žena mu, nije htio u Bingo.
Proporcionalno gledajući, baš kao što buha može da najviše skoči od svih živih bića, tako i mužjak bubamare ima najveću ćundaru u kosmosu. Veću čak i od k!ta. Samo ženka bubamare može da je primi.
U nekim afričkim plemenskim tradicijama običaj je da se bebe koje roditelji ne mogu prehraniti koriste kao hrana. Bebeći odojak se obično peče na žaru i samo sa jedne strane. Guzza i leđa treba da se zapeknu, a trbuh je mek i nježan i može se jesti živ. Odojak se može peći živ jer će svakako preminuti na vatri, a može ga se i poštedjeti udarcem glavom o kamen, mada meso malo gubi na svježini. Vrlo ukusno i proteinski sadržajno sa mekim kostima koje se glođu. 👶🏻🔥💀
Alis u zemlji čuda
Jao likova...sta traze direktori skola na ovim skupovima...ovi su Mostar unazadili....nema pojedinaca koji su se obigatili na racun SDA zadnjih 20 godina bivskih ministara Salamovih zamjenika....fuj