Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne želimo ni mi sve vas !
Sta bolan nije htio na narod. Jesi gledao sinoc emisiju na njegovoj ALFA TV. I on je sam one koji su palili predsjednistvo nazvao Huliganima. naziva ljude huliganima, a onda ne reaguje na to huliganstvo! pa to su dvostruki aršini!!!
semum takvi kao ti ili su prirodno glupi ili se pravis? zar je narod huligani i zasto fahraon mijesa huligane i narod,to nije isto,vecina naroda se izjasnila da nije za paljenje i rusenje drzave i objekata vec za smjenu vlasti i odgovornih,zahtjevi naroda nisu istovjetni ztahtjevima fahrinih huligana,fahro nije dao da se narod bije kakva glupost a malo malo salje pse sipe na sopstveni narod to mu ne smijeta ta cetnicka organizacija,na pripadnike armije i sl...???
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Naravno postaviti covjeka koji je strucan u ovoj oblasti ! A ne nekog novinara tamo.. Svaka cast na incjativi.. Pozdrav odluci :)
Ma hajde da je on novinar, on je zavrsio likovnu akademiju, pa je Fahro tom hronologijom htio da nama crta buducnost prema svom nahodjenju.
Ne smijemo dopustiti da jedan ministar sigurnosti ne zna sta se desava u zemlji, da Agencija za koordinaciju policijskih tijala ne funkcjonise, da SIPA ne zeli da slusa naredne svojih nadredjenih. da ne zelis da sprijeci Paljevinu Predsjednistva BiH i ostalih institucija.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ako vec Radoncic ne zeli da radi svoj posao ili ga ne zna da radi onda je trebao sam dati ostavku. On kao ministar sigurnosti je morao znati sta se sprema 7. februara i to sprijeciti. Nije se smjelo dozvoliti da se zapali zgrada Predsjednistva BIH, to je zalosno i porazavajuce...
Znao je on sve odlicno, bolje nego svi mi ;)
Ma na ovako vaznoj funkciji nmz biti covjek koji nikada u zivotu nije nista konkretno ucinio za gradjane, covjek koji nmz da uz pomoc zamjenika i pomocnika iskoordinise rad policijskih snaga i da na taj nacin zastiti i institucije i gradjane, jer koliko znam ovi koji su palili su bili u manjini. Dobra stvar je da se na ovome sve zavrsilo, samo se pitam sta bi Radoncic rekao da je doslo do smrtnih slucajeva, a on kao ministar sigurnosti, izjavio da policija treba da se povuce?
Fahro se prepao, nocprije smjene gledam emisiju naziva sad one koji su spalili predsjednistvo huliganima.. E pa kasno FAHRO na Kosovo stize!
Radoncic je na toj poziciji htio ostati samo iz jednog razloga, njemu ne treba novac, pun je ko brod jer je radio ono sto je radio ovih 20 godina, ali njemu treba sigurnost da se ne pojavi istina o njegovom kriminalu i mnogim drugim stvarima. Na ovakvim pozicijama i u politici je siguran koliko toliko, ali usvajanjem zakona protiv ovakvih kriminalaca bio ga presjednik drzave ili obicni gradjanin odgovarat ce za ono sto je uradio!
Ne zelimo ministra koji nije iz BiH! Ne zelimo ministra koji poziva na terorizam, vandalizam i nasilje! Ne zelimo ministra koji kada treba da odigra kljucnu ulogu on podrzava nasilje! Ne zelimo ministra koji po svaku cijenu zeli vlast! Ne zelimo Radoncica!
Potpisujem! Neka ide u Gusinje i tamo laze i krade narod...
Ovdje ima govora o sukobu pojedinca sa drzavom i drzavnim udarom,pokusajem preuzimanja fotelje na najgori moguci nacin,paljenjem i zastrasivanjem gradjana.
Radoncic je onaj udar i rezirao,to mu je bilo u cilju ne bi li kako docepao se vece vlasti.Dobro je sto je otisao.
Sta smo ocekivali od covjeka koji je svoj trnoviti put poceo profitesrtvom po Sarajevu i stekao milijone i ilijone KM. Naravno gosp Radoncic je samo u politici da bih to svoje nelegalno steceno bogatstvo nekao prikrio i usutkao mutne radnje. Prema tome ne treba nam takav ministar (ne ) sigurnosti.
Znao je on sve sta se desava,jer ovo je njegovo maslo !!
Tačno tako, ministar sigurnosti u situaciji kada bi trebao biti najaktivniji, zapravo je najneaktivniji,i šta će nam takav ministar, samo da sjedi, klaupi pozadinu u fotelju i uzima masne pare
Velika administracija I nesposobna vlast su veliki teret za zdravi dio ekonomije...., bolje se brinite kako da smanjite javnu potrosnju a unaprijedite privredu.
Moderna drzava BiH na Evropskom putu nema alternative.
ovo ce se tek zakuhati sada...tek je ovo pocetak.
www.NISTEZNALI.com To je informativni sajt gdje mozete svaki dan da citate nove clanke i zanimljivosti koje niste znali.Mozete nam pisati preko kontakt forme sta zelite da saznate mi cemo pokusati napisati o tome clanak. http://www.nisteznali.com Facebook page Lajkuj te nas: https://www.facebook.com/nisteznali www.SPOTED.ba Svaki dan popustite bezbroj propuštenih prilika za pronalazak prijatelja/prijateljice ili dijevojke/decka. Ljudi su ponekad uplašeni ili ih je jednostavno stid prici drugoj osobi i upoznat se. Za promjenu pokušali smo vam olakšati putem internet portala www.Spoted.ba vam pomaže i daje drugu priliku za to. Spoted.ba pokušava korisnicima jednostavnim i jedinstvenim dizajnom pružiti što bolju i konkretniju uslugu. Posjeti te nas i lajkuj te nasu facebook stranicu https://www.facebook.com/spotedbih