Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ama da ste bogdo PLJACKU bar imenom zvali za svoje vladavine ja bi vam danas aplaudirao, bodrio vas, borio sa vama protiv zla, ruke bi vam ljubio ko nekad uvazenima za Bajram sto ljubih. Vi ste goli lopovi jer SYSTEM ste vi stvarali a danas ko toboz vi se suprotstavljate toj masini. Vi ste proizveli sav taj SLJAM i POGAN i vi se pokusavate oprati od SLINE, vi slinavci. Kad se prisjetim mojih odlazaka i prisustva tzv KONGRESIMA SDA, svih namjestaljki i te farse od KONGRESA, tih mutnih Faca i povlacenja za rukav daj bolan glasaj za ovoga ili onog, cekanje na rezultate glasanja po pet i vise sati da bi se zbrojilo par stotina glasova itd itd. Vi ste proizveli Radoncica, Ganica, Bicakcica, Izetbegovica j, Cengica i mnoge druge... Danas bi se TIHI najradje od svih distancirao i ko dovodio u suru. E ne ide Suljo tako, prvo cete morat polagati racune onima sto ostavise zdravlje, dijelova tijela i svoje zivote po BiH cukama i moradose NAGRADU prodavati za 2% u kesu.
napokon se neko sjetio da malo primiri Harisa i njegove kriminalne interese. a za ove sto ne vide dobro i komentarisu da ne citaju: ...\"nova Vlada uz suglasnost Parlamenta Federacije BiH...\" nigje se ne kaze da je SDA u vladi, a zna se ko ima vecinu u parlamentu.
Branko Montenegro gradi temoelektranu u Zenici. Odobrio načelnik Smajlović Njemačka firma gradi hidroelektrane na rijeci Krivaji. Mujezinović pravi pritisak na Zavidoviće i Olovo da im odobre. EFT - Vuka Hamovića gradi hidrocentralu na Neretvi, pravi termocentralu kod Doboja. Elektroprivreda HZHB izgradila hidrocentralu Mostarsko blato, gradi vjetroelektrane JEDINO DOMAĆA FIRMA ELEKTROPRIVREDA BIH NE SMIJE GRADITI NIŠTA????? Je li to cilj stranaka koje se protive napretku državne firme? Ja bi se tu malo zamislio.
Kad pljackas sprijecava pljacku -.- majko mila dje ja zivim ?
Ovo je stvarno cirkus ... SDA krade, pljacka, otima ovom narodu zadnjih 20 godina i sada posto znaju da su Bosnjaci kao \"zlatne ribice\" i da pamte samo zadnjih 5 sekundi zele da ostanu upamceni kao najpostenija stranka jer se blizi konacni kraj drzavi BiH ...
eo tebi jedna bosnjacka cucla da sisas za laku noc.
I zato ljigavce zapamti: YU-Star je u glavnom odboru Stranke za BiH i uvijek cu tamo biti jer samo Haris Silajdzic, Sadik Bahtic, Meliha Alic, Vahid Heco, Amir Jerlagic i ostali kadrovi Stranke Za BiH mogu voditi Bosnjake!!!
sta moze jedan ljigavac,sitno-sicardzijski partijski mish, koji je radi malo foteljice i radi svote u dzepu spreman i majku rodkjenu da proda a kako da nece drzavu?Dakle sta moze takav?Moze da se lazno predstavlja kao YU-Star na komentarima. Imponuje mi to nastavi :)
Komunisti i SDA-ovci, necete nas zaustaviti u nasim elektroenergetskim planovima!!!! Zapamtite to!!!
Jedino Haris i Stranka za BiH mogu spasiti Bosnu i Bosnjake od komunista. Kad znam da Elektroprivreda finansira Stranku za BiH i TV1 ne pada mi tesko poskupljenje struje. Sve za Bosnu i Stranku za BiH!!! YU-Star (ex-Lloyd)
Sehadet nama treba biti stvaranje dzamahirije na nasih 24 posto, a najveca smetnja tome su zlajoguz i klempavi tihic. Bosna islamska drzava!!!
kad su sve opljaěkali pa nemaju više šta !
eto da vidimo kako ce komunjare vladat, nisu sposobni napravit vlast ni za 5 mjeseci, a kamoli vladat... ne bi oni vladali ni onih 50 god da nije bilo golog otoka i vojske....
na ovom svijetu ne postoji ni jedna dovoljna velika i sočna psovka da s njom izrazim sve što mislim o vama sda, sdp, sbih itd pa zaista dokle više zar vam nije dovoljno - pa dajte napravite i nama šta dosta ba uzmite majkevam jednu milijardu idite po las vegasu guzite šta hočete radite šta hočete al dajte i par drugih milijardi za drzavu izgradite šta
oca vam j...... zar vas nije sramota takava proglas dati. JEL DRŽAVNA FIRMA NE TREBA NIŠTA DA GRADI??????? DA JE POKLONITE KAO ENERGOPETROL TO VAM JE INTERES