Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta je jedan Mandra Nermin....bio je obicni mis i radio na radio Kakanj....i odjednom se progura na listu SDA, ode u politiku posta dipl ing mas, kupi jdeno drugo , trece auto...i posta licnost ko on sad neko i nesta....Nadam se samo da nam nece biti nacelnik iz Javora ili kako se zove ta njegova selendra....!!!!
Pa ovo stvarno nema smisla.....ja vam kampanje na cemu se zasniva....na pljuvanju po drugim...dajte malo izlozite svoje planove i programe koje bi uradili ako dodete na vlast al ak Bog da.....i ime ste pogresno napisali gospodina nacelnika Mensura Jašarspahić- Surija....papci jedni ne pismeni...!!!!!
Daleko od toga da je JAŠARSPAHIĆ bio dobar u zadnjem mandatu \"objekat city1\" i sasvim sam ubjeđen da je on izašao ponovo na izbore da bi ih glat popušio.
Kao prvo niti jedan dio Dobuja nije u nekoj nedođiji pa da ostanu odsijećeni, a kao drugo za sve što JAŠARSPAHIĆ treba da uradi treba mu \"dozvola\" većine, tj. vjećnika stranke SDA...
KAKANJ SIGURNO IDE NAPRIJED
Od čijih para je Mandra asfaltirao 700 km puta??? PARAMA GRAĐANA, SVOJIM SIGURNO NIJE!!!!
Načelnik je Mensur Jašarspahić a ne Jašarević
SDA pada i to se dogadža munjevitom brzinom i toga morate biti svijesni, ja miwslim da je i SDA toga svijesna.
A ja pitam SDA : kad ce prestati da se bave lopovlukom i mesetarenjem i zavadjanjem naroda u BiH ? Zelim propast SDA .
Građani Kaknja uz pravu opciju odnosno socijaldemokratiju idu definitivno naprijed!!! Zasto im se asfalt nije obezbjedio nakon rata kada ste obecevali zlatne kasike???