Komentari (226)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Plenki, Zoka, Covke i ostala UZP-bratija se nesto ovih dana usutili. Sto li to Boze mili? Ima li to ikakve veze sa Schmidt-ovim nametanjem zakona? Prije toga ih bile pune sve internet stranice.
SAMO IMAJTE NA UMU DA ŠMIT NE DOBIJA NAREDBE IZ NJEMAČKE NEGO IZ AMERIČKE AMBASADE. A NIKO U KRITIKAMA ŠMITA NE SMIJE DA MRKO POGLEDA PREMA AMERIČKOJ AMBASADI. AMERICI TREBA HRVATSKA OKO TERMINALA ZA PLIN, OKO INICIJATIVE 3 MORA I U VEZI KUPOVINE AMERIČKOG NAORUŽANJA. OTUDA SVI VJETROVI PUŠU, PA I ONI DA JE DODIK "LOŠ MOMAK" A CVIJANOVIČKA "DOBRA CURA.
Schmidt ist Faschist - samo to treba ponavljati i svuda pisati, bilbordi, grafiti...
Lik je gnovo.
Bez muda
Zamislite sta bi tek bilo da su Bosnjaci pocinili genocid...kako bi tek tad bili kaznjeni kad im se ovolika nepravda poslije pogroma cini
Uh Schmidte uh Schmidte nabijem te na sred KITE!
Rat je jedino rješenje. PA KOME OPANCI A KOME OBOJCI
Smit ovo smit ono....prodjite se covjeka nece nam optuzivanje kruva donjet
Cilj mu je samo Bošnje raskurcati.
Valjda je bosnji doslo iz gu.... u glavu poslije ovih izbora i odluka ovog visokog
Gdje su protesti odjednom nestali. Hajmo patriote pred OHR
Ja gledo na Face TV, sve je kriv Bakir…a Konakovic pokusava spasiti situaciju koalocijom sa Čovićem iz podrsku prijatelja oz HR i Srbije, i Dritana iz CG
da si ti bogdom Franjo...on je znao sa SRbima
Ovaj samo radi kontra Bosnjaka
vec nekoliko decenija Bosnjacko -Bosanska politika je u potpunoj defanazivi..nebriga za narod i drzavu su doveli vlastiti narod do situacije Bioloskog opstanka...uglavnom lijecenja posljedicnog stanja... koje ih uglavno zatice nespremne i nesposobne da regiraju blagovremeno da regiraju u momentu kada se mopasnost nadvija nad njima i njihovim narodom sa zakasnjelom rekcijom koja poslije poraza nema nikakv znacaj..stice se utisak indolntnosti javasluka kukavicluka..