Komentari (240)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj prostor je jedinstven na kugli zemaljskoj.Ne postoji niti jedno sociološko, psihološko i sl objašnjenje koje može objasniti taj fenomen da ovdje ljude više usrećuje i zadovoljava tuđi neuspjeh od vlastitog uspjeha.To je prokletstvo ovoga naroda i ovih prostora.
Niti jedna osoba među gradžanima nije osudila neumjesnu izjavu ‘trpanja u vagone’, koja zna se kakvu konotaciju ima. Strahovito je što se to tako pustilo i prihvatilo. Maske su sada pale iako odavno znamo šta hoćete. Neće moći.
Ako ne osuditi, barem se ograditi i reći ‘ja osobno ne mislim tako’. Ne. Niti jedna jedina osoba. Da li to znači da je to stav kolektiva? Evo, ja vas pitam. Prihvatili ste takvu jednu degutantnu izjavu bez problema.
KatarinaQ: izostanak reakcije i osude na izjavu jednoga sudionika protesta intepretirati kao misljenje kolektiva je cinicno i ima iskljucivo funkciju legitimirati sopstvenu mrznju, rasizam i politicki izbor, kao da nema alternative. Ta izjava svakako osuduje svako normalan, ali clanak ne pise o tome, znaci zasto o tome pisati. Uskocili ste ocito na trenutni voz retorike hrvatskih politicara.
nakraju ce ponuditi hrvatima da grade treci entitet na njegovim celu, koliko prostora ima.
Šmite ukini troclano predsjednistvo stavi samo jednog pa da vidimo ko je to jer taj ko bude on nece slucajno biti odabran , osjetit ce narod ko valja i rijesen problem ukinuti Federaciju Rs i podici ovu zemlju na noge , sve dok je ovako neko ce nesto opstruirati i tako do sudnjeg dana
Napravi nam Šmite od Doma naroda kao Rusku Dumu da nas ima iAntelija i Pantelija Mujo i Jakob i Tarzan pa nel svako kaže šta ga tišti
Bošnjaci Hrvati nemaju problem ko narod žive ljepo samo ludi političari nemojte jedni druge vrjeđat i šiljit Hrvat Bošnjak a političara i što nije i redu pišaj i komentariši
Reci pošteno yšmite ne smijem jer bi ličio na Nacistu Hitlera jer bi diskrimisao Jevreje Rome Srbe i ostale mamjine radi HDZ a ponjele te mslo emocije Švabo kada se Srbi i Bošnjaci ujedine na ugnjetavanju rađaju se partizani kao sada Rusi Čečeni budi pravedan pametan i Demokrat ne igraj se sa opasnim stvarima nedaj se da te nasalaca Dragi
otmi sudove hebo izbore, samo pravosudje dok se to ne oslobodi nema naprijed
Skoro da i nepostoje probosanske gradjanske stranke, ako mislite na SDP. Pa SDP je izrodio najvece desnicare u drzavi koji su kasnije oformili DF.
Poludavas ti sjebat one koji su prezivjeli genocid i nagradit one koji su ga ucinili ili pomogli. Zasto ne smijenis Dodika, umjesto sto se bavis providnim davanjem ovlasti HDZ vise nego mu pripadaju?
Ali pazite Šmita fašiste, Dodik je gospodin što ima zapaljivu retoriku kojim priziva raspad BiH, a Bakir je taj koji priziva rat, i za naše legalne organe govori da su takozvani, pa čak i teritorijalni integritet Bih zove takozvani (pročitaje u intervjuu). I ni riječi o presudi Sejdić-Finci-Pilav. Ovdje se radi o čistom fažizmu ćelusije iz Njemačke.
.. te, Švabo nam šef. Ustanite partizani
Nema sta vise reci o toj gospodi. Schmidt Je.. I ne vadi… dok ne odu na smetljiste povijesti
"Umjesto što mene zasipaju uvredama bolje bi im bilo da rade, donose zakone i iznalaze rješenja." Dovedi ih u red Schmidte ili oh banuj sa izbora!!!!
Deri Schmidte i ne podmazuj!!!!
Nece biti dogovora jer stranke zele da on nametne rjesenje tako da stranke se ne moraju pravdati pred svojim glasacima. Na kraju krajeva, vec 30 godina nista nije dogovoreno.
Bliži se vakat
Drago mi je sto si vidjeo lica sva tri nasa predsjednika,Dodara kaze onako bas kako misli i tu se nema sta reci-kapa dole,Bake viri ko Kuja iz žare i napada al naravno tudjom djecom i prebrojavanjem,Covke je igrac Hr i on je tu da sebi osigura polozaj i da vlada Hr u BiH,to je tako,a jel zaista mislite da koga boli k . . . za malim covjekom,