Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A šta će sad njihovi koalcijski partneri, pljačkaši i atentatori (Lojanovići) i sljedbenici fašističke ideologije i obožavatelji Ante Pavelića (Hrvatska stranka poturica)? Njih nema nigdje, kako će jadni bez fotelja????????????
maksuz selam od SPAVAČA iz Bugojna e moj Zukane kukane
Ma propašće i ovaj dogovor, koliko još, danas....
Ovdje mi SDA ispade kao privjesak. Da sam na Salkovom mjestu ja nebih učestvovao dalje u razgovorima dok se SDP i HDZ ne izvinu.
A rekao Helez da je pobjedio Hrvate nece vise u vlast.Neznam koje BUDALE vjeruju sarajevskom Milosevicu i njegovim Sejdama, musl. ekstremistima i placenicima.Sta je napravio od obecanog.Molim ako itko zna da mi nesto navede..Hvala PS Nisam HDZ ovac ali od ovih dana cu postati
SDP je politički mrtvac nakon koaliranja sa crnokošuljašima i atentatorima i pretvaranja u Stranku za kumove, rodbinu i prijatelje koja je svakome očita, a HDZ nikad nije bio jači i nikad nije dobio glasova koliko na prošlim izborima, a o narednim da se i ne govori.
Lidija je prava srpkinja....ce.tnik koja se krije iza HDZA-a ko sto se krije srbin dragan covic iza paravana us.taskih jedinica, katolockih fanatika......ti su najgori.....potureni srpski fanatici ko hrvati ili bosnjaci.....a lidija je srpski fanatik hriscanastva.!
Napokon. Čestitam pobjedi razuma.
umjesto da pošalju mrtvaca na smetljište povjesti moji Sdp -ci udahnuše vampiru zvanom Hdz novi život sve radi tog da bi nam predsednik bio ministar vanjskih poslova , toliko ....... dobro ću se zamisliti hoću li više ikad izići na izbore
Je li to ona Lidija sto oko vrata nosi krstuljinu, pravi hriscnaski fanatik-taliban.....nema jednom da je vidis a da ne nosi krstuljinu oko vrata.....mora da je srpkinja......
dogovorili se... \"U\" na-čelu
Nek` se krvatski kantoni prikljuce RS, dobit ce u RS svoj entitet, kao Srbi u Krajini
Ako su Hrvati i po broju i po konstitutivnosti u SR BiH bili slicni onom sto su Srbi bili u bivsoj SRH, nije mi jasno sto za sebe traze ono sto nisu Srbima spremni dati u Hrvatskoj. Omogucite krajiskim Srbima iz Bosne vratit se u Hrvatsku a Hrvatima u Posavinu. I Bosnjacima povratak na svoje u RS pa da imamo 3 istinska konstitutivna naroda. Ako nece naka nista ne traze, jer 1000x imaju Hrvati veca prava u BiH od Srba u Hrvatskoj ili Bosnjaka u Srbiji. Dosta vise!
Zeleni zub je rijesio da ugine za Ideju. Slava mu!
Kako se zdogovorili, bolje da nisu. Kao da su organizirali jos jednu prijateljsku tekmu.
Ajde više, majko mila... :)))