Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEĆE BITI NOKAKVE PRODAJE ALI NI PREDAJE! I PITANJE. ŠTA I KOLIKO SE NUDI POSLANICIMA DF-a NA SVIM NIVOIMA I KO NUDI???
I jedni i drugi i treci sve su to obicni cobani a narod je pravo glup, ili mozda nije. PVM svima, sjebali ste ovo malo drzave .
Kod nas treba izbore svakih 6 mjeseci. I tako bi mi stalno imali izbore, citav zivot. Dok se ovi ne nauce da sastavljaju vladu. I kad usavrse se da sastavljaju vladu ond vratimo na 4 godine. A ne ovako, j... lud zbunjenog a normalan gleda :D
DF mudre političke poteze vuče i pokazuje potpunu političku zrelost jedne demokratske stranke, za razliku od nacionalnih stranaka koje svojom arogancijom i nasilnom politikom, koju vode punih 20 godina, pokušavaju da nametnu vlast demokratskim snagama u BiH.
DF MORA BITI JAKO OPREZNA JER IMATI POSLA SA STARIM VUKOVIMA IZ HDZ I SDA NIJE NIMALO PRIJATNO. TU SE SAMO GLEDA KO ĆE KOGA ZAJE*ATI U SVOJU KORIST, NEMA TU TRUNI POŠTENJA. SDA I HDZ MISLE DA JE NARODU DOVOLJNO DA NJIHOVI IZABRANICI ZGRABE ŠTO VIŠE FOTELJA I TO JE TO I DA VIŠE NIŠTA NE MOAJU RADITI. BRIGA NAS KO ĆE UZETI KOJE FOTELJE MI HOĆEMO BILJI ŽIVOT, BOLJI STANDARD, ZAPOSLENJE, ZATVARANJE BRUKE OD NARODNIH KUHINJA, POVIŠICU PENZIJA I TD. DF, SVAKI SEKUND NA OPREZ JER OVI SU TI NEMILOSRDNI.
HDZ i SDA su potpisali što su potpisali, sada se peku na svojoj vatri. Predsjednik Upravnog odbora UIO neće biti ni Čovićev ni Dodikov čovjek, nikada više. E tu je problem; ne žele da im se bilo ko sa strane miješa u zamešetaljsvo/ čitaj KRAĐE/. DF, sasvim sigurno zna šta hoće u finansijama i komunikacijama i Države i Federacije! Lopove na topole!
OVA IGRA IZGLEDA VODI U RASPISIVANJE NOVIH IZBORA
Ma sve cete se vi dogovoriti kad dodje uslov od MMF-a... :) bar je do sad tako bilo.
Zorane,bez da se uvrijediš,ovdje jedino što je uništeno je tvoj razum,sudeći po euforičnim haluciogenim ispadima koji manifestuju duboko skrivene tajne strahove koji su ti uzrokovani maltretiranjem u djetinjstvu od strane vršnjaka u školi.Molim te da dalje ne zapuštaš taj problem jer u svakom slučaju ima pomoći,dakle ne stidi se,obrati se i potraži stručnu pomoć.
Dolazak fronte na scenu je još više zakompliciro ionako kompliciranu bh političku scenu.