Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obecanja,obacanja sto si davao! Na zalosto da se sve ne bude svodilo samo na praznu utopiju.
SBIH he u Trnovu javno kupovala glasove u proteklih par mejseci, pikirajuci bijednije familije obecavajuci im mnogo samo da pokupe glas. U Trnovu je katastrofa izborna jer je SBIH preregistrovala oko 100o glasaca koji uopste ne zive na podrucju Opstine Trnovo obecavajuci im pomoci u donacijama...Prljavu taktiku su provodili Ibro Berilo (bivsi nacelnik) i Mirsad Pindzoopstine Trnovo koji su prokrijumcarili ogromne svote novca kroz vlastite eco farme i bogateci se na neravedan nacin... Izbore u opcini Trnovo treba ponistiti.
Kako ga Hare masti da sakrije svoj licni debakl. Raja je glasala protiv SBiH, imajiuci Hareta na umu koji je slagao da ce se boriti za cjelovitu BiH, a onda legalizova cetnicku policiju. Cetnicki agent Hare zivi svoje zadnje politicke dane. Ja znam licno desetak ljudi koji su glasali za Hareta, a sada su glasali za druge, razocarani sa Haretovom izdajom. U stvari SVI moji poznanici i prijatelji su glasali 100% za Hareta, a sad su 100% glasli protiv S BiH upravo zbog Hareta.
ma bravo samo naprijed...ne sumnjam da ce te nekada uspjeti i u travniku...biljanski kraj je jednostavno navikao glasati za SDA al nadajmo se boljem sutra...
Cestatam RAMBO! NOVI NACELNIK OPCINE GORAZDE
ma svi slave nekakvu pobjedu i biljeze pozitivne bilanse sve stranke pa imali gubitnika??