Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Budite moralni i principjelni i ne ulazite u blok sa Radončićem i Dodikom,što se drugog bloka tiče možda ima nekih negativnih stvari ali su ipak PROBOSANSKE orjentacije !!!
Radončić Vam je uzeo glasove,takođe Vas je pljuvao cijelo vrijeme,ne zaboravite vuk dlaku mjenja ali ćud NIKAD !!!i
Zaigrajmo Zlajinu igru.... Stvaranje MUSLIMANIJE!!!!!!
Ovo je početak jednog kraja nije politika za svakoga Bošnjaci su se več odavno podijelili samo je pitanje dana kad če izmedžuse opet ratovati ko oni u Krajini sa Blkičem ili bez njega Dodik če sa Hrvatima formirati vlast Zlatko je sa nametanjem sve ovo zakuhao a on ni sam nezna ko je ali znati če jednog dana kad mu bude kasno
pošteno
E moj Belkiću mislio si da se opet provučeš u vlast sa Dodikom ali vidio si da bi onda na sledećim izborima imali svega 3% glasova pa lagano povlačiš ručnu.Vi ste obične pi.de čim ste otišli Dodu piljubiti paksu.Trebao si imati neku stvar ko Zlatko i odmah da kaže Dodu da nemože sa nji raditi ko sa Arisom.
jooj sto me zaboli ..uuuuuu
zar ovi paraziti jos imaju pravo glasa?
Tako je Berize, neka Stranka Drustvenih Parazita preuzme odgovornost kada se vec busaju u prsa, bas me interesuje sta ce uraditi sem sto ce dobro obskrbiti Zlaju lopova.
Uh odlicno. Sada razbijaci Bosne na celu sa Dodikom, Čovićem i Radončićem nemaju ni matematičku većinu....HVALA BOGU.
tačno je da se Hare nije povukao iz političkog života, on je iz političkog života nabijen nogom pa ti i Safet sad glumite lidere
Da je HARE imao deviza da podjeli biracima ,ko sto je imao sandjaklija on bi bio jos u sedlu ,to je uvjek tako
Gospodine Belkicu, ovakav stav sam ocekivao odmah nakon prvog sastanka u Sarajevu da se izbjegnu Dodikove spekulacije o sastavljanju parlamentarne vecine bez dvije pobjednicke stranke u federaciji(ne iz reda jednog naroda). Mislim da je ovo jedan od najboljih poteza koji je povukla SBIH ikada.
ne treba dozoliti da zlo pobjedi dobro HARISE I BELKICU OSTANITE MI CEMO VAS PODRZATI POGOTOVO NAKOD SAD ZELENO CRVENE KOALICIJE NAPRIJED BIH 100 POSTO BIH