Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narod zna ko je i kako je nastao... Nemože se sve kupiti parama i đaba ćeš ih potošiti na kampanju
fakat mi je dosta ovih nacionalista I tzv sdp-a. Fahrudine kralju nas dolazi spasavaj narode Bih. Ti si nsa socijal-demokratija. Svi smo uz tebe, pokazacemo 3. oktobra
to bi kao on i njegova strankica mogla popraviti stanje u zemlji???kako da ne,jos bi vise zavio u crno narod,cccc
Kriza je njihova šansa pa će zato napraviti još veću krizu da bi izgradili novi toranj a mi gledali u nebo praznih džepova dok nas vrat ne ukoči.
To je prava prilika da se konačno kazni dosadašnja vlast, te da se upravljanje zemljom preseli u ruke novih, sposobnih, ambicioznih političkih snaga koje nisu opterećene hipotekama prošlosti\", saopćeno je iz Pres-centra SBBBiH. OVO JE FAKAT SUŠTINA.GLASAJMO ZA NOVE LJUDE,MUKE MI JE VIŠE OD SDA,SDP I SBiH.
Kod Fahre svi koji su i ranije bili na vlasti!!!
Fahrudine cijela dijaspora je uz tebe. Do pobjede !!!
poš\'o fahro u osvajanje stada
GLAS SA SBBBiH !!
Fahro legendo, zajedno do pobjede!!! SBBBIH 4EVER!