Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li šanse da Fahro nauči bosanski jezik do izbora.
Fahro 100% pobjeđuje !
btw ne sjecam se da je fahro pravio tornjeve po maglaju ili zenici kad vec to spominjes, cijeli maglaj zivi od natronke koju ti je ova vlast (objektivno govorim) dovela u maglaj, napisi mi sta ti to fahro moze uradit da ti popravi standard u tvom gradu?
sta je maglajlija? gdje ces ovom dat glas, sta je s tobom? ko te pljacka? jesi ti poludio? mani te animozitete spram sarajeva, ja sam zenicanin i ne mislim tako, ne znam cime te je fahro obmanuo al znaj da nisi upravu, zamisli se malo i prokontaj
Sta je misevi sarajevski? Nije Bosna samo Sarajevo. Znam da vama valjaju Silajdzic i Izetbegovic jer su vam omogucili da pljackate ostatak Bosne i imate duplo vece plate nego mi \"seljaci\". Hocete da tako ostane vjecno, ali ne moze. Zato cemo mi glasati za Radoncica, SBB je glas potlacenog naroda.
kad se vec puca po orasju trebali su onda i po ovom manijaku i njemu slicnim. ne moze covjek vjerovati da neko moze i pomisliti da glasa za njega.
Joj ovih Fahrista, ne podnosim ih
...vala Sto ne dodje na TV pred narod
SVAKI KOMENTAR KOJI SADRZI IJEDNU RIJEC KOJA GOVORI KONTRA RADONCICA SA PORTALA AVAZ.BA BICE BANOVAN.. Uvijerite se sami http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/izbori-2010/13957-ovakvom-nevremenu-ljudi-idu-samo-kod-ljekara-sada-skupove-SBB-BiH.html Tekst o doticnom na koji nemate pravo govoriti kontra njega !!!! Moja tri komentara su izbrisana bez ijedne pogrdne rijeci.. U P.M nije ni sjeo u fotelju vec pravi cenzuru na svoje ime !!!
Samo za Haris, nema treba obrazovan covjek, a ne hostapler kao Fahro.
a pogotovo zato sto nije obrazovan. nema sanse da glasamo za njega.
naravno da necemo za njega glasat- ni u ludilu!
Vidi ga što je zaredo po gradićima, hajde javno na TV ili organizuj neki javni skup u Sarajevu?! Kako te nije stid reketašu jedan.
Kažu da često sa tornja zapjeva: Zagrli me i podji putem kuda idu kukavice pratice te moje oci lutalice...
Ovog kre..tena mogu podrzati samo mazohisti