Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma to su organizovana dijela ljudi koji su u opoziciji...nebih me iznenadilo da je to od strane SDA stranke..znaju se oni bavit veoma podmuklim stvarima!!!!
Uf, baš mi vas je žao... :)
KO CE VAS TRGATI? I TO JE VAS SEF IZMISLIO KAO I SVE DO SADA, SAMI SEBI TRGATE SAMO DABI DRUGE OPTUZIVALI, J+SAMO NIKOM NIJE JASNO ZASTO JE SEBI DOZVOLIO JEDAN VIKIC I KABIL DA STANE UZ RADONCICA I TAKO SE OBLATE ZA SVA VREMENA, VISE NISMO NI U NJIH SIGURNI DA NISU POCELI SEFOVIM RADNJAMA.
A jesu ikada pomislili da su narodu i klincima toliko odvratni da ih iz zadvoljstva kidaju i cijepaju ne bi li naucili jezik bosanski
A sto ste ih stavljali ? Ma ja bih vas natjer`o da ih sami skidate . Udri Asko ,deri,cjepaj !
ma to su garant oni lopovi iz sda
Scepo ,oprosti im neznanje,mislim ove minuse .Boja ih zavarala ! Oni tipuju na ,,crveno ``. Nece za ,,Zelene``
Svaka cast krajisnici !! Samo tako nastavite...
Jeli ovo šiptarska dječica iz škola pucaju minuse, danas dobili praktični rad iz informatike.
SBB-ovci idite u Peć pa se tamo kahrayte sa braćom Keljmendi u pakaš, otpadu ljudskoga roda. Ne prljajte nam Bihać, Sarajevo ste već za-go-vnali do balčaka.
pogledajte nevjerovatno, u avazu ni rijeci o potjernioci za keljimendijem.to je dokaz da prikazu odma treba uhapsiti.
Sve ih svuda potrgajte neka ih nosi u Crnu goro odakle i dosao ...
Kako ste vi zaradili pare,ko vam je omogućio to vi to ko pošteno zaradili milione dok narod nema šta da jede sram da vas bude i treba vam kidat plakate ,naprotiv protjerat odavde
ne samo da trebaju da kidaju vec ih vi netrebate da lijepite, idite u crnu goru pa tamo lijepite te vase prikaze
prisustvovo sam 2001 god kad je pokojni rato spaic razgovaro sa mojim prijateljom da posjeduje dokumentaciju u kojoj se vidi da je jedan general i jedan veliki biznismen radili za protivnicku stranu. tada se raspitivo da stupi u kontakt sa rahmetli celom da i bi mogli dobro unovciti te papire. i moj prijatelj mu je organizovo sastanak sa celom. da napomenem da je rato bio komandant specijalaca u nekom dijeliu rs. rato je likvidiran 2006 god. a ramiz delalic 2007. ratinu likvidaciju je prizno milenko lakic .dali postoji veza izmedzu ratine i celine likvidacije mozete saznati gospodo istrazitelji i tuzioci ponudite nesto povoljno i lakicu pa vas mozda odvede do cilja.