Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije se rodio ko je ovome (krkanskom) narodu ugodio!
Hajd svaka cast da ste se potrudili da osigurate nagrade, Bgm sam mislio da od toga nece biti nista, ali jedan plus za redakciju ovog portala. Nisu toliko lose nagrade, nije danas malo 200 KM, pola necije plate ;) Samo se nadam da nece biti stele, prilikom izbora.
sutra pravim i saljem slike!!!!! hocu nagraduuuuuuuu!!!!!!!!! jeeeeee!!!!!!moj ce biti najbolji!!!!!!! osim ako sve nije namjesteno :(( ma sigurno je stela!!!!
jeste i vi našli tri radnje u kojem nema ništa za muškarce. kao da ste tražili radnje gdje ništa za nas nema. nosite se...
hm, pada snijeg, NA SVAKOM UGLU IMA BAR PO JEDAN SNJEŠKO BJEDIĆ . . .
Q.u.rac da izbiju oči !?
Ja i raja smo jednom napravili velikog snjeska,i napravili mu rinaku ogormnu...raja se slikala pored njega.
a da nije ku*čina mozda?
Vala tacno...ovom narodu ne moze niko ugoditi :) pa ljudi vam nude besplatan vikend u hotelu za dvoje i 200 KM...sta god da dobijete odlicno je jer samo trebate napraviti snjeska za to :D i mislim da bi bilo ok da se objave slike da ne bi bilo kakvih namjestanja i slicno tome :)
\"@pih\" je najbolji i kao sto divite, ekspresni (ni 2 min. mu nije trebalo) dokaz o \"krkanskome\" narodu! Teško se nama, kulturnoj, školovanoj i na kraju krajeva normalnoj raji (koliko mozemo biti normalni u ovoj Dzamahiriji pored ovakvih \"eksemplara\" krkanluka i neandertalizma) sa ovim ostalim, dokazanim, krkanima!
hebo vas onaj lazni djed, onaj sto ga zovete kod imenom mraz!!!!!!!!!!!
retardacija
Kilom jabuka ili porcijom ćevapa, al\' uglavnom će biti nagrađeni
Hahahah, sad ce na svakom cosku biti snjesko bijelic :DDD BRAVO SARAJEVO-X :))))
Krkansku ti ma.ter..uh :D
Jel ovo tri snjeska po nacionalnom kljucu haahah m... vam