Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glasali radnici 2014. za SDA i SBB pa sad nek snose posljedice.
Da je bilo pameti, kapitalistički zakon o radu je trebalo donijeti 96-te...
boli me brioga ionako ne radim pred parlamentom FBiH iduce sedmice a i ne radim
Radnici pripremite se za novi ŠOK! Mogu zamisliti šta vam sada pakuju?
ovog govnalica ,mislim novalica nije grijeh na glogov kolac nabiti.g ne bi li mu se ispravile frljave oci
Uvodi se 36 satni radni dan, nema slobodnih dana, godišnjih odmora, praznika. Plate nema, a nema ni zdravstvenbog osiguranja ni uplate za PIO. Trebaju Šojićevi jarani da što više novca zdekuju u Tursku i Švajcarsku. Mora se Šojićevoj raji plaćati što ste robovi kod njih.
Novalic ce mjenjati zakon ako treba i sto puta ,sve dok ga ne napravi da radnici nemaju nikakva prava ni platu.Novalica treba poslati u pm i tamo odakle je i dosao, zabraniti mu za sva vremena da ulazi u sarajevski kanton.Novalic se uhvatio zakona o radu ko mutav telefona.Famozna agenda nije nista drugo nego nalog mf i sb da se pristupi reformama u BiH.Reforme podrazumjevaju kao prvo smanjenje javne potrosnje i eliminaciju kriminala i korupcije iz vlasti.
Bolje grob nego rob ...
Znaci za koji dan minimalna plata po uredbi Vlade i Novalica ide da se izjednqci sa minimalnom penzijom MASALAH
dopunjavaju oni nas svaki dan :)