Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta bi na ovo rekao Paddy Ashdown ? Šteta bio je endavno u BiH A NIKO GA NIJE PITAO ! Al jest Majkićka: MOŽEŠ LI SPAVAT PADDY nakon svega što si učinio SRPSKOJ ? NAravno nakon svega što je MAjkička uradila za Srpsku,, SPAVA KO TOP ! :)
e jeste neke tuzibabe.kako mi necemo da tuzimo Bakira a sta nam sve radi.ccc
Trebaće Dodikovom specijalnom oslobodilačko otadžbinskom tužilaštvu ZA POTPALE, nakon što o svemu SUD DADNE CRKVENI SUD !! :=)) http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/25042/afera_otkriva_detalje_tajni_ljubavni_zivot_vladike_kachavende.html
A procitajte na Poskok info.........Kako hercegovci pjene na ove izjave na Vieu: . .http://***/wp/dobro-ustimani-interview-u-sat-vremena-narucenog-naricanja-i-dodvoravanja-pravoj-raji-komsic-potvrdio-da-ostaje-zeljko/
Sve to treba po kratkom postupku !!!!
Ma dzabe vam prijava..Dildorad sam sebe tuzi kad hoce..
"Dodao je da je ova krivična prijava jedino što su mogli da urade da zaštite institucija RS od uzurpacije koja dolazi od "Milorada Dodika i njegovih dodičića" " Ne laži Vukota! Možete organizovati demonstracije i smjeniti vlast.....da imate mošnji za to. Jok nego je bolje čekati neće li OHR potegnuti ovlasti pa uraditi posao za vas.
ne moze jer je dodick zakonom zabranio okupljanja, demonstracije, pobune i skidanje njega sa vlasti
pa sila zakon mjenja......na to smo bar naučili ::)