Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kazu da ce doci i par aviona iz Teherana..
Misliš Trebinja.
@cosmo.3 zaboravio sam na Trebinje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Imam dojavu dok se ovi budu mlatili hrvati i bosnjaci ce zauzeti predsjednistvo :)
NAJNOVIJE: Neša Radmanović upravo izjavljuje za TV da je PRIRODNO da na proteste dođu članovi SNSDa ! Mi primjećujemo da jedino nije prirodno ŠTO SU SVI ZAPOSLENI U DODIKOVOJ administraciji članovi SNSDa :)
Ko podjeli vise kokardi i opanaka, pobjedjuje izbore. Ko j...be posao, plate, zdravstvo, skolstvo i slicno...
Dodik u svojim brojnim analizama stanja u BiH je u određenoj mjeri i bio u pravu, kako je govorio, da je BiH nemoguća i nefunkcionalna država, pa stim jer je stvorio praktično nefunkcionalnu RS koja je sastavni dio, što se odražava na ukupno stanje u zemlji, pa je optužio Incka i vanjskog neprijatelja iz MZ, a on je istovremeno, svojom ulogom unutrašnjeg neprijatelja doveo RS u nemoguču situaciju.
dovedite onog papka iz tuzle da vam pomogne organizovati proteste.
@debuger je si ti rusio onu ili ovu vlast papak jedan.
Konacno da vidimo ko to bolje srbuje
OVAJ DAVUTOGLU TI DODJE KO NOVI KARADJORDJE , OBA SU TURCI I OBA POVELA SRBE NA USTANAK.
pokazacete miletu kako ste fini jel to cilj.
Koliko vam je Bake obećao poslati bošnja u pomoć ?
Koliko ovom narodu treba da sagleda golgotu koju prolazi i nikako da shvate na čemu su i šta je sporno i kako bi na razuman i redovan način trebalo da bude iz razloga jer vladaju na diktatorski naćin nacionalne partije opasane kupljenim i na nepravedan način namještenim brojnim kadrovima, a nisu u momentu oni glavni protivnik, protivnik svih građana su MMF i drugi od kojih uzimaju kredite na račun svih građana tako da je svakom jasno da treba preduzeti sve i upaliti alarm protiv zaduživanja.
Nema zaduživanja = Nema peMzija, plate policiji 500KM... To može potrajati 3-4 mjeseca, a onda dolazi RAT. To zna i MMF i zato nam i daje pare, iako mi nismo kreditno sposobni ni po kom osnovu. Sad je kasno, mora se igrati igra do kraja, a onda naravno RAT. Eh onda ćemo vidjeti ko će pobjediti i sa kakvim ciljevima, i u kome će se pravcu ići. Do tada pljačkaj šta možeš, ili se skloni u stranu ima ko hoće.
Baja umjesto referenduma organizira kontraprotest. To je trenutno najbitnija stvar za srpstvo jer ne smije dopustiti da ovi Davutogluovi protestiraju a oni da šute.
Željko produžio životni vijek, e hoćemo sad i mi da nam Fadil produži pitona. 🙄
sta se tamo cuje kakva je to graja bice belaja ,bice belaja
posle nista nece bit isto, i neka nece jer je manji entitet sastavni dio Jedine a ona propada zbog sadasnje garniture.
Šta je pisac htio da kaže? Nema od ovih protesta ništa. I da skinu Baju ostaje ista politika, a samo će drugi krasti. Tako će biti dok para ne nestane. Eh sad, ili će para nestat pa ćemo se pobit, ili ćemo biološki izumrijeti a ostatci naroda (množina) rasuti se po EU.