Odgovor na izjave Milorada Dodika
0
Savez antifašista i boraca NOR-a osudio negiranje BiH
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOMUNIZAM = FAŠIZAM. Potvrđeno u Bleiburgu.
Pocetci rata u Jugi i izjednacavanje zrtve i agresora svaki dan je vidljivije ko i kako se pripremao. 50 mlaznih protubrodskih raketa, sastavni dio naoružanja Hrvatske ratne mornarice, tehnički su neispravne i nesigurne. Rakete su kupljene 1989. Od Švedske, svaka vrijedi milijun dolara,
SIPA je zabiljezila mail [email protected] od balavca koji je napisao 80% komentara na ovoj temi. Decko pripazi se kad na vrata pokucaju jedni ljudi.
Pardon u tvojoj naci križarskoj glavi
Jeste u tvojoj naci glavi
Da, isto kao što je Srebrenica bila zajednička (srpsko-holandska) operacija protiv fundamentalista.
Bleiburg je bio saveznička (englesko-jugoslovenska) operacija protiv nacista.
Bleiburg je bio klasičan genocid, pokolj nekoliko stotina hiljada nenaoružanih ljudi, od kojih trećina nisu bili vojnici. Zločin je zločin.
Naravno bez obzira na Bleiburg treba ih kritikovati zato što im je toliko nacista pobjeglo.
Bleiburg je bio obračun sa nacistima svih naroda i narodnosti. Srebrenica je bio genocid nad muškarcima i dječacima iz UN zaštićene zone.
Aferim tebi za Srebrenicu.
Aferim za Bleiburg
Živeo drug Milorad. Da nije njega ja ne bi bio na vlasti. Čime bi ovce zadržao u stadu? Kako bi ih šišao da nije moga druga Milorada?
Dosadili su i mojim starcima, a ne meni.
Mislim da je i previše partizanskih filmova na tv. Razumijem da nemaju para za kupiti nešto, ali ovo je ispiranje mozga.
A SERBO-BARBARI CETTNICI i SERBIJA BARBARA I MONSTRUMA SU BILI NAJVECI KOLABORATORI NAZZI HITTLERA na celu sa serbo- monstrumom barbarom drazzom mihhajlovicem, koji je poubbbijao HILJADE I HILJADE PARTIZANA ANTIFASISTA I BOSNJAKA I HRVATA pa i PRAVOSLAVACA...!!! TO SVAK ZNA I IMA MILONA DOKAZA o tome...!!! SERBO-BARBARI SU CARCINOM NE SAMO BIH-E, BALKANA VEC I EVROPE...!!!