Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izdrzalo se I gore, izdrzat ce se I ovo! Nedaj se Bosno!
Sta sad trebamo? opet se poklati?
- bosna konačno treba sprovesti SOCIJALNI SEGMENT EVROPSKE DEMOKRATSKE DRZAVE - mora se sprovesti taj projekat...ne moze se vise drzavu voditi na bazi sadake i sergije! mora se organizovano vise zakljuciti ova drzava...ili da je razmontiramo... ako drzava nije sposobna da ima par policijskih helikoptera, kanadere za gasenje požara, opremu i gorske službe sa helikopterima, helikoptere hitne pomoći i svu prateću infrastrukturu a ako zbog toga treba da se smanji broj ambasada ambasadora i ostalih gluposti super... a ako mi to kao drzava ne mozemo imati... onda ne mozemo ni biti funkcionalna zajednica - drustvo- ciji primarni cilj i jeste razvoj drustva i njegova zastita... o0nda trebamo pod hitno pozvati neku razvijeno drustvo da nas prikljuci sebi ANEKSIRA... dosta se ovo vodilo kao da je je.beni divlji zapad!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
treba neko da misli o izgradnji hidrocentrala na svim ovim rijekama kako bi se mogle regulisati u slucaju sljedecih poplava.......
ne može to da stigne na red od silnih dzamija i shopping centara. koga briga za prirodnim katastrofama.
crkve se ne grade ni blizu tim intezitetom kao dzamije.. 1 dzamija na 50 stanovnika
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Premijer FBIH nece da izda nalog Robnim rezervama da pocnu sa distribucijom pomoci .I on I Vlada cekaju da dijaspora I gradjani BiH skupe I posalju pomoc ugrozenom narodu a rezerve u direkciji neka propadaju .Sramota !!
a gdje su ti bgt robne rezerve? Jel mislis na ono ulje proizvedeno 2030te godine?
Predsjednik ŽELJKO KOMŠIĆ primio je nekoliko unesrećenih porodica u svoj stan. Također, do kraja mandata se odrekao svih primanja kako bi pomogao ljudima. Jučer je financirao nekoliko kamiona pomoći, i sve to bez medijske pompe! VELIKI GOSPODIN, PREDSJEDNIK i ZLATNI LJILJAN. RESPECT!
a izvor informacija?
http://www.klix.ba/forum/poplave-u-cijeloj-bih-p10074001.html#p10073980
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
gradili se zečji nasipi na savi,a za to vrijeme bosna za leđima uništila sve
ma već smo pod vodom satima,kopanice je potonulo,voda ulazi u vidovice,a zaobalne vode rijeke bosne prijete i ostalim selima naše općine
izgleda da cemo morat opet prvit proteste al ovaj put mnogo vece i jace da OVU STOKU OD POLITICARA STO SMAO SASTANCE I SATRO NESTO DAJU...DA NIJE RAJE DA POMAZU JEDNI DRUGIMA NE BI NAS NI BILO TAKO DA NAM PARLAMENTI,KANTONI,OPSTINE,I TA POLITICKA SRANJA I POLITICARI NE TREBAJU NIZASTA NA SVJETU !!!!!!
Preko koga otici do ovih kriticnih mjesta da se pomogne ? Ima li neko brojeve, kontakte, kako to organizovat, il s kim da sjedem i krenem tamo ?
Broje se nazalost mrtvi :( a mi imamo dernek na BIH kanalima. TUZNO!!! https://www.youtube.com/watch?v=rCK4SpKayJk https://www.youtube.com/watch?v=rCK4SpKayJk SALJI DALJE!!!
...SNIŽENJE JE NAJJAČE......
U Gradačcu je sunčano,bez padavina,nadam se da će se ovo vrijeme nastaviti proljepšavati,ako ništa bar da padavine stanu..Onda nas tek čeka posao...
Saif Al Sowaidi: Bosni i Hercegovini nedostaje promocije u inozemstvu.. -SADA IMAMO SVU PROMOCIJU OVOGA SVIJETA...SADA ČISTIMO SMEĆE 20 GODINA