Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nazalost, ovi nasi tzv. sindikalni lideri su produzena ruke vladajucih stranaka. Oni su se toliko odrodili od svojih kolega da vise nemaju nikakvih dodirnih tacaka sa onima koje toboze predstavljaju.
jel njega zovu ovako SAVUDINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Sindikalisti su ti na dnu, ljudi koji pokušavaju kao nešto uraditi. Direktori su ti koji vedre i oblače, a sve preko tuđih para. Pogledajte sve direktore škola, dolaze kad hoće, odlaze kad hoće, šalju ljude na slobodne dane u vrijeme zimskog učeničkog raspusta i onda im skida dnevnice (nije mi jasno kako ih pravda, jer za nastavnike nema raspusta), škole se ostavljaju bez direkora i pedagoga sedmicama i ne imenuje se zamjenik. Nema dovoljno čistačica, pripaja razrede bez naknada nastavnicima, prijete osoblju, nekulturno se ponašaju-kabadahijski. Mogu te suspendirati bez jasnih navoda i obrazloženja. Namjerno ti daju nižu ocjenu da im ne budeš konkurencija za radno mjesto. ITD...
Prvo tebe treba smijeniti, političaru!
To da se politika mješa u obrazovanje govori i činjenica da se škole dodjeljuju određenim političkim strankama. Na svu sreću uvedeni su kriteriji pri zapošljavanju,pa je mogućnost upošljavanja politički podobnih prosvetara prilično blokirana. Politika se ne bi trebala mješati u obrazovanje i zdravstvo. Malo odlutah od teme :)
Sivro se kao brine o ucenicima muzicke skole , koja ironija ........
Sivro i jadovi oko njega ce ubrzo sisati veslo
SLUŠAJ SIVRO....KADA SU SVI STUDIRALI NIKO NIJE REKAO DA ZA NJIH NEMA POSLA AKO NASTAVE TO ŠTO STUDIRAJU...NIKO NU+IJE PONUDIO RJEŠENJE,NEGO SVI SAMO IDU PLATE,ZABOLI NAS QURAC ,PA DOKLE-DOTLE,E SADA SE POLITIKA UMIJEŠALA,U ŠTA SE UMIJEŠALA ,PA NIJE TI OVO REKLAMA ZA ONAJ MARGARIN STOČARU JEDAN (BEZ UVREDE ZA STOČARE-PLEMENITI LJUDI) DEBILNI STVORE...
Sivro dok je bio učenik Gazi Husrev-Begove medrese, profesori bi ga istjeravali sa časa zbog recidivnog puštanja vjetrova naglas. To dovoljno govori o njegovom karakteru :)
Ti si najgori primaš ljude bez konkursa i vodiš neki paralelni sindikat gori ste od sicilijanske mafije vi prosvijetari pogotvo taj tvoj lopovski i neljudski sindikat ! Kako to da su svi konkursi u svim školama KS "formalni" odnosno da već neko radi na mjestu gdje se traži uposleni kroz oglas to je ODVRATNO isto kao što si i ti ODVRATAN! I kako zabog ti vodiš taj sindikat a ti predaješ arapski jezik koliko ja znam kakv je to predmet to je trebala biti sekcija za dijecu(koja hoće) ali vrlo se dobro zna da ti prijetiš djeci roditelja da moraju da pohađaju tvoj arapski da nebi imali problema sa nekim drugim predmetima QURVIN SINE!
Jel' vjeruje neko u pricu ovog SDA potrcka? Jercako vjeruje gori je od njega. Jos na fakultetu se bavio manipulacijama. Smjeniti ga. Mada ovakvi su nasa stvarnost. Ti ga pljunes, a on se samo obrise i nastavi dalje.
LJUDSKO DNO = SAUDIN SIVRO
kera kad pljunes on misli da pada kisa ne stidi se
On govori o umiješanosti politike u školstvo a dokazani igrač SDA!!!
Problem je što, kao, niko ne može da dokaže loša djela bivšeg direktora, iako decidno stoji iz kojih razloga se može donijeti odluka o smjeni direktora. Međutim, kao i u cijelom sistemu uhljebljenih birokrata, i ovdje se apsolutno nikome ne može ništa. I da nije ništa kriv bio, sada jeste jer nije smio iznijeti pečate iz škole. Pravdu je morao tražiti na sudu. Ne mogu da shvatim da je neko iznad sistema, ako se imaju valjani dokazi.
Ko te je.e Sivro, niste bili glasni kada se protestvovalo, uplatise vam 2 plate i svi zasutili, sada kad opet nema plata kukate....
Kakvi dokazi? Galamio je da ce strajkovati bez obzira na sve, uplatisee im dvije plate u decembru i Sivro se usutio.