Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo predstavlja jedan od problema koji bi se trebao rjesiti i to cim prije.Ne sumnjam da ce se pronaci adekvatno rjesenje,jer Premijer je do sada uvijek radio najbolje za ovu zemlju i gradjane,pa ne sumnjam da ce i sad postici dogovor koji je najbolje moguce rjesenje.
Ovo je svakako jedan od problema koji se treba rijesiti i nadam se da ce Vlada FBiH i udruzenje saradnjom i dogovorima naci rjesenje kojim bi se pomoglo ovim ljudima.
Premijer je spreman na sve nacine pomoci,rjesiti probleme sa kojim se susrecemo.Ovaj covjek odlicno radi svoj posao i ko god kaze suprotno nek navede sta to ovaj covjek nije uradio.Kad bi bar svi ovako radili mislim da bi mi bili jedna od uspjesnijih drzava.
jedan od rijetkih koji radi u interesu nas obicnih gradjana! sve pohvale, opravdava svoju funkciju
ovo jesu pitanja koja treba regulirati a i ovo, kao jos neke druge stvari, ostaje da se vidi. ako premijer rijesi ova pitanja onda svaka cast, cak i ako se pokaze da se trudi da ih rijesi samo da ne ostane na praznim rijecima.
slazem se ali mislim da ce postojati trud a to da li ce biti konkretnih rezultata mislim da nije samo u rukama premijera
Mislim da odgovorni trebaju odgovarati za ovo,dosta je bilo da svi oni prolaze nekaznjeno.
naravno da trebaju, mnogo se novca izvuklo iz dzepova gradjana radi njihovih malverzacija
ovo jeste problem koji postoji. mnogi ljudi su se na ovaj nacin otplacivali mnogo vece kredite nego sto je bilo planirano
Ovako je Niksic sa svima pricao i nikada nista nije rijesio pa nece sada ni ovo.