Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sindikat je postao jalova bestezinska osamucena siva masa koja vegetira u simbiozi sa nakaradnom politikom vlasti i podanickim odnosom sudstva.
Tuču se SDA -HDZ v.s. DF..
Posto poznajem Fadila,upoznat sam s njegovim kvalitetima,ovoga covjeka kao pojedinca treba podrzati.Da se razumijemo njega kao pojedinca ne SDA
Dobar mu je kvalitet kad misli da sirotinja treba da radi za pola evra dnevnice.
Ni Obamini sluzbenici nemaju platu kakvu mislis da imaju drzavni sluzbenici u BiH. Ne citaj previse zutu stampu - moj ti je savjet.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
reufe sako ti je tri broja prevelik ko da si od babe obukao
jedini problem ove drzave je sistem koji omogucava nelegalne radnje stvarajuci sloj bogatih i siromasnih, pa postojanje sindikata gubi smisao, oni i cine sistem a radnicki novac se opet izdvaja za njih