Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komunisticki tuzilac, ratni - vojni dezerter i predratni kokuz, a danasnji vlasnik milionskih nekretnina i covjek koji je uhljebio na budzetske jasle svu rodbinu. Fuj! Nikada vise SDA-Sulejman Tihic!
Tacno kad ga vidim lose mi!!! kupio klix da se promovise
Turci se na perfidan nacin mesaju u izborni proces.
Kako te nije stid vise da se pojavljujes zar nije bilo dosta laganja i obmane naroda...Narod zna sta ste nam sve ucnili za ovih 20 godine pa je li dosta vise???
E, necete me vise zvati tornjak , prodao sam ga samo zbog vas Klix . Ja to ne mogu trpiti :)
Erdogan je pozvao Tihića da u svojstvu gosta prisustvuje kongresu ove stranke koji će biti održan krajem septembra mjeseca u Ankari. Nesto ne procita da je pozvao Lagumdziju , a ni tornjaka nije pozvao na Bajramski iftar i ovaj pjenio citavu heftu :)
Suljo, jesi li ikada ista, ti i tvoja rodbina zaradili u posljednjih 20 najtezih SDA godina a da to nije iz budzeta i da to nisu skupo platili porezni obveznici u BiH. I kome ti glumis patriotu? Sto se nisi vratio kao vojni obveznik iz Njemacke da branis BiH ako se vec toliko busas u lazna patriotska prsa?
Ja sam Sulejman Tihic, navikao sam da zivim na racun ovog zaludjenog naroda. Ja ne znam nista raditi, osim sjediti u fotelji i primati platu, zato me molim vas nemojte otjerati iz nje, jer kako vam vec rekoh, ne znam nista drugo da radim.