Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smejem se vašoj gluposti :)
ovo je bre nevin covek zar se ne vidi po pogledu i izgledu nestasni starcic tu i tamo je sebi priskrbio seksualni uzitak sa konjima skupa sa kolegom psihijatorom dabicem nevino je to bre hahahahahhaahah stace krepace dok ga osude svi ko i miki i seseljko kazu ima rak na supku ofranco ga zarazio ga kolega psihijatar nije prao supak primio ga i belaj
Svi koji podrzavate ljude poput ovog zlocinca - STIDITE SE
i njega je kACAVENDA guzio kao i one skorpione koje je mlatio hrastovom grancicom dok su razvaljenog supka isli da se izivljavaju na zarobljenicima. Svi su oni pedercine skriveni paravanom nacionalizma...
Veliki srpski vojskovodja, general Ratko Mladic. Nijedan lazni i sramni sud, ni stotine laznih svjedoka, ne mogu od njega napraviti zlocinca. On se vec upisao u besmrtne. Oni koji su odgovorni za Srebrenicu ili su na slobodi ili nikad nisu ni bili uhapseni. Sto se tice ovog smijesnog haskog suda, spanska inkvizicija je imala vise veze sa pravom i pravdom.
Srbija je jedna velika zemlja koja je iznjedrila velike licnosti samo je veliki problem u tome sto se kao po nekom pravilu dobar dio srpskog naroda divi i povodi za zlocincima.Imate mnogo nacionalnih velikana koji zasluzuju postovanje cijelog svijeta ali zasto se uvjek dicite pogresnim ljudima ,zlocincima mnogo govori o vasem nakaradnom sistemu vrednovanja ljudsikh vrijednosti.JOs jednom svi koji radite tako-STIDITE SE .
Srbija se divi svim svojim velikanima, pa i onim vojnim koji su uvijek branili srpski narod. Oni ne zasluzuju nimalo manje divljenje od pisaca, naucnika i drugih velikana koji su zaduzili Srbe. Vojvoda Putnik je za Austrougare vjerovatno zlocinac, i major Gavrilovic koji je 1915 rekao: "Vojnici, tačno u 15 časova neprijatelja treba razbiti vašim silnim jurišem, razneti vašim bombama i bajonetima. Obraz Beograda, naše prestonice, mora da bude svetao. Vojnici! Junaci! Vrhovna komanda izbrisala je naš puk iz brojnog stanja. Naš puk je žrtvovan za čast Beograda i Otadžbine. Vi nemate dakle, da se brinete za živote vaše, oni više ne postoje. Zato napred, u slavu! Za kralja i Otadžbinu! Živeo kralj, živeo Beograd!" Mi te ljude slavimo jer su za nas jednako vazni kao jedan Tesla ili Pupin, Crnjanski ili Andric. To sto je Mladic zlocinac za NATO pakt i njegove sluge, ne znaci apsolutno nista. On je veliki vojskovodja, castan i posten vojnik i covjek. Takvi ljudi ne naredjuju ubijanje ratnih zarobljenika, nego podlaci i kukavice. Ti podlaci i kukavice su na slobodi uz blagoslov Amerikanaca. Srbi nikada nisu velicali i postovali zlocince. Da je to istina sad bi se u narodu pjevale pjesme o nekim tako zlikovcima, crvenim beretkama, i ko zna kakvim banditima, koji su ubijali zarobljenike u Srebrenici.
Ovi koji dislike daju kad se nesto ruzno kaze o ovom idiotu , vjerovatno su BIH Srbi ili glupi Bosnjaci. Fuj
nemogu ga vise ni ocima gledat
Jedan od najbriljantnijih Bosanskohercegovačkih generala i svakako najpoznatiji. Volio je da igra Šah, i kada je jednom prilikom igrao sa jednim Britanskim generalom koji je takođe volio Šah, Mladić je naravno kao i obično pobijedio. Kada je Britanski general zatražio revanš, Mladić mu je odgovorio, igrao bih rado još sa vama, ali ne želim više da vas ponižavam. Britanskiom generalu je taj poraz u Šahu toliko teško pao da se ne dugo zatim penzionisao. Ponos je svima u Bosni i Hercegovini što smo imali ovakvog generala koji je nesumnjivo zadužio čitav jedan dio Bosne i Hercegovine i koji će uvijek imati njihovo poštovanje i podršku da raskrinka onu sramnu i lažnu optužnicu.
J.bem li ga u ova usta !!!
cudo se jos nije prijavio niti jedan "podupirac" velikosrpske fashisticke cetnicke genocidne ideologije da stane u odbranu ovog velikana srbovanja.
Prokleti krvolok .
SVINJOOOO IDIOTUUUUUUU
Terminogija ti je: boli glava!
Da sta ces kad nije bolje zasluzio.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)