Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Par hiljada u dzep i rodjenu mater bi izdao
Garant je jedan od onih za koje je Nikšić rekao da u njihovim redovima ima vojnika RS koji su osuđeni za Ge**cid......
Bravo Vojine. Saša je bio pravi izbor da sa kompenzacije dobije mandat. Imao je svega 500 glasova. Ali glasovima protjerane dijaspore poguran je Saša. Za mene si gori od Dodika. Dodik barem otvoreno radi. Vuk u jagnjecoj kozi!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sasha Grbic je bio pripadnik VRS 93-95.g. Otac mu je bio Pukovnik VRS, odjeljenje Kontraobavjestajna Sluzba. U SDP je Sasu Grbica zajedno sa Vojinom Mijatovicem primio Nermin Niksic da bi pojaco Srbsku struju u SDPu i oslabio poziciju Denisa Becirovica.
Trojanska konjina
Partizan sa kokardom na čelu.
Moze on negirati sta hoce... zatvor... cuj negira sud... i ja bi negirao da ne platim kaznu zbog brze voznje... i opet moras platiti..... nema tu puno zezancije
Moze on negirati sta hoce... zatvor... nema tu puno zezancije
Jedan od rijetkih pametnih politicara Srbije
Napokon jedna osoba da prizma gresku, bravo!
EDIJE RAMICU, upucaj se najbolje kolko si glup i stetan po drzavu. Ovo je najbolji primjer kako te je Vojin Mijatovic izvozao i izvarao ko malo dijete!
Ma ja, SDPovca za šišanje šiški blentavom narodu!
Pa Grbicev tata je kum Ratka tj Sratka Mladica
Dok RS knjizi drzavnu imovinu, Bosnjo šamara Bosnju u liftu zbog federalne vlasti
Srbi znaju što hoće ovamo podvale u sdp a Nikšić naivan ko dijete. Levati ga NiP, pa srbi konstatno, čović. Nastavi niz....
To je taj naš dobri građanski sdp
Tako , tako i treba...vidi narode sta si sve sebi izglasao ...:(
Ovi su kod Bošnjaka na crnoj listi kao i čitava podanička trojka.....Glave nam pod nož ponovo stavljaju
Šta kaže prvi u SDP-u Samo dane bude ima svako pravo da glasaju za koga hoće.