Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nacionalizam je kamen i lanci oko vrata BiH. Svaki dan nas vuče sve dublje i dublje.
odvukao nas je mi smo se ugusili samo sto to ne primjecujemo
@Kero Nacionalizam je generalni problem. Ima ga svugdje, a gdje god ga ima nije dobro.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
gubimo zato jer se zna da se tu ne može krasti kako kome padne na pamet... postoje određene kontrole, pogotoovo ako se radi o zemljama koje nosu članoce EU... bolje uzeti 200 milja nepovoljnog kredita i pokradti sve znajući da se krađe nikada neće ući u kraj, nego uzeti milijardu džabe.... sda, hdz, snsd, sbb, sdp, šklj, blabla itd vas pozdravlja...levati
Izgubit ce zato sto ima tebe i tebi slicne majmune!
Hvala gospodo politicari , mame vam se sjetim svake noci , a pogotovo ovima iz shumske , chetaljima sto svaku reformu blokiraju !
Revlucinarna stranka bi ima to naplatila od privatne imovine. Po kratkom postupku. Pa nek mater svoju zajebaju !!
Sva sreća da je nesavjesno poslovanje prevaziđeno što reče sudija Perić, i da će se vako nastavit. 200 miliona gore dole, ih ko da je važno !
nema zemlje gdje zbog onih 70 miliona čović ne bi dobio 70 godina zatvora. sda se cifre povećavju, a i sila i bezobrazluk Čovića. Čuj obećo treći entitet kojeg nema u ustavu !!! ako to nije rušenje ustavnmog poretka, a šta je ????
Sutra bih potpisao da gospodin Mirko Šarović bude dozivotni predsjednik vijeca ministara BiH! Rijetko sposoban i posten politicar, sto je u danasnjim prilikama zaista rijetkost.
to nije bio point metuzaleme
Kako mozemo izgubiti nesto sto nismo ni imali....Valjda hoce da kaze da cemo propustiti ta sredstva zbog xyz razloga....
ko voli kladaru.. tip kojeg vrijedi pratit. bio admin na jednoj poznatoj stranici sad se odvojio.. svaki dan izbaci par sigurica.. nije los..a besplatno gura parove https://www.facebook.com/Inzaghi-Tips-1x2-1084193154977696/
Kao eto med i mlijeko je teklo s mafijom iz SDP-DF kojima su partneri iz četničkog SDS-a Radovana Karadžića?!
Samo 200 mil 😃. A kazu vlade na svim nivoima odlicno rade.....
To je za ovaj narod izgubljeno i kad se odobri, koliko ste vi investicija preuzeli a da nismo ni culi za njih...
Umro Ekrem Jevrić
Who cares... Izbori se i tako dobijaju na 9. januaru i 1. martu...