Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toliko si glup da tebi ne treba dati izaci iz kuce a ne na Davida Guettu
JA SAM SARAJLIJA PA NE ZIVIM DOBRO.STETA IZGUBIH MLADOST UCECI FAKULTET I NIKAKVOG HAJRA OD NJEGA ZBOG ONIH GORE NA VLASTI. TRUDI SE DA TI SARAJEVO NE BUDE CILJ ZIVOTA. POZZ I SRETNO U ZIVOTU.
bas lepo..klizanje...milina...divna smo zemlja...ko da nam je do klizanja!!! sto nisu zaposlili 10 ljudi pa onda presjekli vrpcu...a ne ovako siromasnih sve veci broj,,ccc
uuu ..ma odlicnoo...
Znaci one donacije sto su primili, IZNAJMLJIVAJU za dobre pare. Fukare.
ma samo nek je dzabana
A terimini? Nigdje nije navedeno osim ovog jednog!
Presjecanje vrpce za klizanje?!?!?! U gradu koji je bio domacin ZIMSKE olimpijade klizanje?!?!?!?! Sta li ce tek biti kada nam se vrati hokej? Ili, ne daj Boze, klubovi umjetnickog klizanja, ili brzog klizanja! Sto je najtuznije, sve smo to imali 80-ih. Znaci nije da ne znamo to organizovati. Ajnadzic je i tada bio ukljucen koliko se sjecam (samo u dresu druge boje i sa malo vise entuzijazma - sto ce reci, vracaj se u stari dres).
velika je šega da u BALONU se presjeca vrpca za otvaranje sezone klizanja,kome oni bacaju prašinu,pored ledene dvorane skenderija koja propada zbog političkog prepucavanja djeca olimpijskog grada kližu u tom balonu.pravi cirkus.a da je u ledenoj mi bi mogli klizati 6 mjeseci a ne ova 2 do 3 mjeseca,i tako svake zime,a kako je u okolnim državama ?! mi imamo a drugi nam ne daju.žalosno.
a dje gurabi? jel on sta naucio na vaj led? kakve sihre i to da nekog dzini safataju il da slomije nogu? ja sam cuo da se u zetri svasta dogadja od kad je bio torabi, cuju se glasovi navecer i to...
Jeste ova plava živi u B. Potoku, ona je inače portparol ZOI 84, zove se Muamera
idemo da se talizamo
Jel\' istina da se za proizvodnju leda u zetri koristi Torabijeva voda?
jel ova plava iza ajnadžica na zadnjoj slici zivi u buca potoku?? !! ko zna ,??
pa hoće li IKAD pustiti novu muziku ,playlista im svira od 2006 ista :/
Koji ste vi moroni, David Guetta je u zetri, klizanje je u balonu. xD
Sta ima sa hokej klubom bosna dali postoje jos steta sto se malo vise ne ulaze u hokej na ledu veoma atraktivan sport.Kad vidim medvescak koji igra u prepunoj dvorani jaku ebel ligu dode mi da budem zavidan hrvatima.