Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
fino sad nek ode i sa funkcije nacelnika jer nije on zasluzio to mjesto !
Da Šćepo u \"avaz\"_u napravi nagradnu igru, ko dostavi ime bar jednog sandzaklije - biznismena a da nije lopov, nagrada je 1 000 000,00eura.
selma, procitaj sta sam napisao pa onda komentarisi, toliko bar mozes, ili pakni to nisi u stanju?! Primjer Sandzacke uspjesnosti je GRAS, pokrali su 125 milina KM od rata na ovamo, doveli ga pred stecaj, svaka susa iz sandzaka se zaposlila u GRAS- ILI bolje reci u firmu \"A da no\".
SDA m.ajke v.am h.ebe-m izd.ajnicke - 5to.ko 5eljac.ka
Kako su svi pametni kad treba komentarisati.
Veoma ružno rećeno:Nismo izgubili odlaskom Hadžibajrića, niti je SBB dobio. Znaći da bi sutra i za druge načelnike koje je postavila SDA isto bilo rećeno. Šta bi Sarajlić rekao kada bi Koldžo prešao recimo u SDP? Dali to znaći da ljudi iz SDA ne valjaju pa je svejedno ko je i na kojoj funkciji.
Interesantno je da je za sve linkove koje postavljate izvor Fahro i njegov \"Dnevni hajvan\" :)
Pa ako nije valjao vama što ste ga gurali da vlada narodom , mogu misliti kakvi su onda Kaplan i ekipa slinavaca ;) Da vas bar hoće sve listom oteti vanzemaljci ;) Pogotovo onu ekipu što nam se smješka već 20 godina mahajući nam sa predizbornih plakata obečavajući blagostanje i zlatne kašike. Tjera me na povračanje kad god vidim plakate sa slikama pohabanih političara koje gledam 20 godina čas u ovoj , čas u onoj političkoj opciji,Izetbegovići - oba Halilovići -oba, Silajdžić, podgrijani Tunjo Filipović , cijenim ga kao profesora ali je prava politička prostitutka, Backovići, Bičakčići , Čengići naravno i Zlaja. Muka mi je od njih! Ova država neće nikad stati na noge dok nam budu oni krojili kape ;)
SBB je dobio izdajnika
Što Asim Sarajlić ne tuži Dnevni avaz za \"neistine\" koje pišu o njemu? Neće to da uradi jer ako bi slučaj došao do suda tad bi sud utvrdio da je on počinio krivična djela (a za to postoje adekvatne sankcije)! Kako se bogate visoki funkcioneri SDA: Tihićev zamjenik i Bakirov lobista otvorili kockarnicu? http://www.bosnjastvo.com/?p=380
Vogošća: Stanovnici protiv izgradnje betonare http://www.hayat.ba/component/content/article/83-hayat-vijesti/8280-vogoa-stanovnici-protiv-izgradnje-betonare.html
http://razglasaj.ba/sarajlic-zavio-vogoscu-u-crno-i-sada-pakuje-kofere/
Otjerati će genije i Hadžibajrića kao što je otjerao Išerića - Generalnog sekretara, Terzića - potpredsjednika i ostale...
Slušaj papak, to što pričaš o protivzakonitim radnjama temeljiš na osnovu Fahrinih tekstova u Dnevnom hajvanu..
Bosna Bosancima - Sandzk Sandzaklijama