Djeca kao mali naučnici
33

Sarajevsko pivo Holiday Pub: Sinoć pjevao Berin, večeras Saraj Band

Klix.ba
Berin Buturović (Foto: Dženat Dreković)
(Foto: Dženat Dreković)
Posljednjeg petka u 2012. godini sve posjetitelje Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa očekuju brojni sadržaji za djecu, mlade i odrasle.

U Argeta Junior Play Houseu djeca su jučer učila o energiji u okviru GIZ radionice, pravila ukrase, učila engleski jezik i slušala najljepše bajke. Danas, nakon jutarnje zabave s plastelinom i bojicama, djeca će od 15 do 16 sati učiti o reciklaži, praviti eksperimente i biti mali naučnici od 16 do 17 sati, a uz Wii će se zabaviti od 17 do 18 sati. Više detalja o programu igraonice Argeta Junior Play House dostupno je na www.sahm.ba.

Djed Mraz će u svojoj Coca-Cola kućici danas biti od 16 do 20 sati. A danas će na Happy :))) Stageu, sa početkom u 17 sati, nastupiti mladi i talentirani 13-godišnji DJ Mark.

Također, u okviru saradnje Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa i Zavoda za zapošljavanje Kantona Sarajevo, na Marketu će danas od 12 do 16 sati boraviti i CISO tim – tim Centra za informisanje, savjetovanje i obuku Službe za zapošljavanje Kantona Sarajevo, koji će vršiti aktivnosti informiranja nezaposlenih, odnosno onih koje traže zaposlenje, kao i studenata, o uslugama koje su im na raspolaganju.

Poznati Sarajlija Mladen Jeličić Troko jučer je u okviru drugog izdanja Dr. Oetker kuhinarskog showa za odrasle u Sarajevsko pivo Holiday Pubu svima pokazao kako da brzo naprave slatke poslastice uz pomoć Dr. Oetkera, čiji su proizvodi omiljeni u kuhinjama širom svijeta više od 80 godina.

Sarajevsko pivo Holiday Pub sinoć je bio mjesto izvrsne zabave u okviru novogodišnjeg partyja RSG radija i Antene Sarajevo. Prije Aida Trija, nastupio je mladi pjevač Berin Buturović, a potom je uslijedio nastup klupskog benda Aida Trio, čiji su članovi karizmatična pjevačica Aida Mušanović, talentirani klavijaturista Dado Mušanović i poznati sarajevski bubnjar Amar Češljar, oduševili sve prisutne odličnom muzičkom izvedbom. Radio Antena Party u Sarajevsko pivo Holiday Pubu je posjetilo mnoštvo poznatih Sarajlija, među kojima je bio i Goran Bregović.

Večeras će se za izvrsnu zabavu u Sarajevsko pivo Holiday Pubu pobrinuti tamburaški ansambl Saraj Band, koji će nastupiti s početkom u 21 sat.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market organiziraju Grad Sarajevo, Zona unaprijeđenog poslovanja Baščaršija i Sarajevo Navigator, uz podršku USAID - Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanaca vrijednosti.

Nove informacije o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu možete pratiti putem oficijelnog web sitea, te putem društvenih mreža: Facebook, Twitter, YouTube i Instagram.