Coca-Cola Sarajevo Holiday Market
9

Sarajevski tamburaši u Holiday Pubu, Emina Porča na Happy Stageu

Klix.ba
(Foto: Dženat Dreković)
I ovog petka će se posjetitelji u okviru Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa zabavljati zahvaljujući brojnim sadržajima.

Djeca su jučer u Argeta Junior Play Houseu pravila ukrase, družila se sa maskotama i slušala najljepše bajke, a sutra ih u dječijoj igraoni od 10 do 22 sata očekuje bogat program aktivnosti. Od 12 do 13 sati će učiti engleski, potom slijede lekcije o reciklaži od 15 do 16 sati, te igra uz Wii od 17 do 18 sati. Detalje programa Argeta Junior Play Housea možete pogledati i downloadati na www.sahm.ba.

Djed Mraz i vilenjak će danas u Coca-Cola kućici biti od 16 do 20 sati.

U oficijelnom Souvenir Shopu Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa u toku je rasprodaja igračaka, pa igračke poput Barbie lutki, psića sveznalice, kao i mnoge druge, možete kupiti po izuzetno povoljnim cijenama.

Jučer su na Happy :))) Stageu nastupili mladi beatboxeri – BiH Box Crew koji su prisutne zabavili svojim umijećem beatboxinga. Danas će na Happy :))) Stageu sa početkom u 17 sati nastupiti mlada pjevačica Emina Porča.

Na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu će danas od 12 do 16 sati ponovo boraviti mobilni CISO tim Službe za zapošljavanje Kantona Sarajevo, koji će vršiti aktivnosti informiranja nezaposlenih, odnosno onih koje traže zaposlenje, kao i studenata, o uslugama koje su im na raspolaganju. Osim danas, mobilni CISO tim će na

Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu boraviti i posljednjeg dana Marketa, u utorak, 15. januara.

Poznati Sarajlija Mladen Jeličić Troko se jučer pobrinuo za kulinarsku magiju u okviru četvrtog Dr. Oetker kuhinarskog showa za odrasle. U Sarajevsko pivo Holiday Pubu je Troko još jednom svima pokazao kako da brzo prirede poslastice uz pomoć Dr. Oetkera, čiji su proizvodi omiljeni u kuhinjama širom svijeta više od 80 godina.

Jučer je u Sarajevsko pivo Holiday Pubu Bet Live predstavio “Najbolje sportske momente u 2012. godini”. Posjetitelji su uživali u najboljim potezima sa sportskih terena koji su obilježili proteklu godinu, a Bet Live je za njih obezbijedio i prigodne nagrade.

U Sarajevsko pivo Holiday Pubu je sinoć nastupio DrAmmar Band, jazz sastav kojeg predvodi jedan od najboljih bh. bubnjara – Amar Češljar, i koji je oduševio publiku svojim nastupom u prepunom Pubu. Večeras se zabava u Sarajevsko pivo Holiday Pubu nastavlja u 21 sat nastupom Sarajevskih tamburaša, koji će još jednom izvesti svoj popularni repertoar u okviru Badel 1862 noći.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market organiziraju Grad Sarajevo, Zona unaprijeđenog poslovanja Baščaršija i Sarajevo Navigator, uz podršku USAID - Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanaca vrijednosti.

Nove informacije o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu možete pratiti i putem oficijelnog web sitea, Facebooka, Twittera, YouTube kanala i Instangrama.