Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukrade 80.000 hiljada KM i bude kažnjen uvjetno na godinu dana. Pa ovo je smiješna kazna da nekažem sramotna.
Trojka nam je obećala pravdu ,šta je sad ovo, Murize organizuj proteste ako smiješ od Dine.
čudi da nije dobio unapređenje na poslu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Za 80.000 KM dobio godinu dana? Pa time pokazujete da se kriminal isplati..
Sarajlijice bi u Tuzli čistile dvorište a njihovo puno smeća cccc, protesti ako smijete ili vi protestujete samo Dini kad treba
@user Protesti trebaju na nivou drzave, nema ovo veze sa Sarajevom ili Tuzlom.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ukrades 80 dobijes godinu platis godinu 35 ostane cistih 45 k marki top
Sve tzv. ,reforme' koje su nam dozajnirali zapadnjaci nas sve više udaljavaju od zapada. Nije njima stalo do nas, nego da nas što više porobe. Zato su i ove ,reforme' pravosuđa, zdravstva, obrazovanja napravile još veći haos. Njih guraju stranci preko domaćih izdajnika kojih ima i previše.
20 -30 milja godisnja plata...30 milja daš da te vrate na posao nakon što godinu odmoriš i ostade opet 20 milja...hmmmm pa budi pošten
kakvi su ovo novinari "sa zenom ukrao njenom suprugu" milion nacina je bilo da definise naslov
sramotna kazna mada je sva nasa drzava sramotna tako da ova presuda ne cudi uopste
Kakav mozak moraš biti da držiš pare u kutiji u kuci na tavanu ! Baš moraš dobro biti inteligentan za tu aktivnost !
Mozda ih ne smije prikazati.....
Treba li šta više reći od - MUP KS?
"Sa ženom ukrao njenom suprugu 80000KM" Pa sad, stvarno je dobar naslov.
Covjek osjece metar drva u zatvor ide Ovo je dno dna
Nikad nisam bio za nasilje ljudi u porodici i nad zenama, ali ljidi moji procitajte ovo. Procitajte onaj nedavni slucaj u Doboju, pa na Pesteru u Srbiji, da nenabrajam dalje. Imamo katastrofalno pravosudje zato nam i jest ovako kako jest.
stariji policajci su svi ludi generalno
Guzio je, plus naplatio,znači i jare i pare
Digneš kredit od 80 hiljada otplaćuješ ga 40 godina ili ukradeš 80 hiljada osude te na godinu dana, dragi sudija šta se od ovo dvoje više isplati???? Zašto potičeš kriminal???
Ovim sudijama, dok se ne počne dešavati što i građanima, izgleda neće kažnjavati, jeli korupcija ili ne valja zakon, nešto nije u redu sa ovim kaznama, prvo da vrate pare, da odrade to u zatvoru i to min 5 god za ovakav đubretarluk
Dobio godinu zatvora koju ce otkupiti ukradenim novcem. Sta je sa covjekom kojem su ukrali novac, hoce li mu ga vratiti?
Neće. Nema od čega, sve potrošio. A i presuda kaže da ne mora.