Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vanja je ljudina i gradska raja... Poznajem ga licno i iako nismo iste vjere gledam na njega kao na brata svog... Nebitno.. Vanji i ostalim vjwrnicima zelimo sretan Bozic !!!... Fcs Hz
Svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji će obilježiti genocidno-zločinački 9.januar NESREĆAN kuroslavni paganski QRČIĆ Božić, sa željom da nedočekaju idući...........sve najgore....................
I btw,kakve su ovo uvrede i uvredjivi komentari....haj evo realno,sta neko dobije time sto nekoga vrijedja po drustvenim mrezama....valjda ga to ispunjava....pa zaboga,ima divnih psihologa pa neka se nekome obrate za pomoc i neka popravljaju svoje stanje.
Ama ne treba ni deset minuta....kada bi svako iskreno odvojio minutu za opste dobro,osjetio bi se pomak naprijed....ali nama je u mentalitetu da nemamo vremena.
Svim Srbima srećan Božić i sve najbolje!
@SheRains Ne čitaju ovo Rusi i Bugari, nego Srbi. Naravno da čestitam svim pravoslavcima, ali Klix namjerno postavlja čestitke pravoslavcima u BIH, sarajevskim pravoslavcima, pravoslavcima u Mostaru, nigdje riječi o Srbima. Politika ustaške ideologije!
@SheRains Znam, ali prilikom Bajrama ili rimokatoličkog Božića, nisu se spominjali muslimani u BIh ili rimokatolici, već Hrvati i Bošnjaci u BIH. Može se provjeriti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Redakcijo, zasto ne ukinete vulgarne komentare koji izazivaju mrznju ?Jeste li ikada pomislili da i vi doprinosite stanju destrukcije ?
ne seri
Vanja je sarajevska raja , nek je sa srecom praznik .
DOBRA FRIZURA POPE!! 10+