Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbija i Hrvatska u finalu olimpijskih igara u vaterpolu.Za koga posten covjek da navija.
Super da se ucenje i znanje promovira..cestitke djeci, a novac ce se, bez sumnje, naci 😊
Vrijednim učenicima, nastavnici Sonji i školi čestike za ovakav uspjeh sa željom da takmičenje na yaleu bude uspješno. SRETNO !!!
ma nebih marke dao ....
Ako domaći funkcioneri ne znaju što je nauka i što ovo takmičenje znaći, jer uglavnom malo ih je završilo redovne škole, sve su to kupljene diplome i svjedočanstva i ova djeca su školovanija i pametnija od njih, onda bar neka pitaju ljude koji su se fakat školovali i koji znaju što ovo takmičenje predstavlja za Bih i koji ugled se time dobija za državu. Možda bi ih mogli ako već država neće sponzorirati građani BiH, samo objavite broj telefona i nas bar 100.000 ćemo rado uplatiti po 2 KM.
Hajmo svi po marku
Hajmo svi po marku
Opet nista bez Srba...
.ebem vam majku i srbima i bosnjacima i hrvatima! Ovdje je sreca samo sto imamo istu boju koze. Budite ljudi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne vredi kad nisu ni u stanju jevenu zastavu da drze kako treba... poturice mujo i haso
Iz njihove perspektive je dobro okrenuta, a nas ko .ebe
Evo ja ću dati Sonji koliko joj treba...(joj jesam sexista, sram me i stid bilo)
Ova i mnogeslične situacije samo pokazuju koliko je nadležnima zaista stalo do obrazovanja, a koliko nastavnici (ne svi, naravno) rade s djecom, a uvijek s predmet kritika kako be sa obrazovanju moglo "dodatno uštedi". Direktore i nastavnike koji ne rade svoj posao treba sankcionisati i pustiti ostale da rade svoj posao, ali kod nas je obično suprotno. Takvi su stranački podobni, pa ih se ne dira, nego se nađu žrtveni jarci ili se govori uopšteno "direktori i nastavnici ne rade svoj posao".
bak izmetbegovicu evo ti prilike da mozda zaradis malo sevapa plati ovoj djeci put i boravak za ovo takmicenje.ne sekiraj se i ako platis neces ti to ni osjetiti a i nadoknadit ces taj iznos u roku 10-ak minuta ali ako steknes sevapa on ostaje vjecno.sjeme ti se zatrlo lopovsko
cuj skola trazi pare za put... nek ta derista idu brati maline i jagode i nek sebi zarade za put,picccka li im materina razmazena
Djaba sve kad oni zastavu ne znaju okrenuti pravilno 😔
Ova Sonja je sa Sokoca, a vidim da vam nije djikanka, hajduk razbojnik i sl :D
Prst u zrak i stopiras.i odeeeee