Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je onaj što prodaje novine ispred Alipašine džamije? Već 15 godina ga viđam, nit romori nit govori, a vječito izgleda nekako preplašeno, ko da se boji da će mu neko ukrast novine.
nije leko zaraditi ovaj dinar citav dan si vani i na hladnoci i na suncu ali ljudi se bore da posteno zarade
Nije NeĆko. NeČko .
A gdje vam je Čika Markana na slikama,najvaznijeg ste izostavili,kad stane na carevom mostu,ne mozes ga zaobici,moraš makar jednu s njim prozboriti
Svaki posao je posao i ovaj je čak po meni vrlo ugledan posao i zato svaka čast svakome ko se BORI i uspijeva da se izbori! Da smo normalna država kao što nismo, ne bi bilo ovakvih zanimanja i ne bi ljudima krenula suza kada ih se pita nešto o radnom zaposlenju. Sretno gospodine živ ti nama bio !
@BilbordBosnjee ne mozes ,, ma zaboravi ustvari, mrsko mi objasnjavat, uzivaj u suboti :)
ove ljude treba cjeniti i dan danas kada prodjem titovom pogledam na mjesto gdje je legenda cika miso cistio cipele i imam osjecaj da je tu sve dok ima nas koji ga se sjecamo
Kolporter ! Evo zasto volim Klix ;)