Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba se forsirati kultura biciklizma. Dobro bi bilo da svi idemo na posao biciklima, i bili bi sretniji, aktivniji i imali bi čistiji zrak.
ja sam već sretan jer imam zlatnu kašiku
e vala neka su napravili samo da ne mogu vise parkirat auta!!
Sad da te vidim ne bih te poznao lepote tvoje zeljan sam ostao da l' me jos ima u tvojim grudima da li me trazis u drugim ljudima Ref. 2x Otkad te nema ja nemam sna i svaki dan je k'o godina ma samo da si sa mnom dao bih sve jer i kad me varas ti me varas najbolje Znam da sa tobom sve sam izgubio al' kad te sanjam ne bih se budio da l' me jos ima u tvojim grudima da li me trazis u drugim ljudima
Cudno pa nema "kod nas u Njemackoj" komentara... Inace tamo ljudi ubise pare na osiguranju tih gluposti... Uglavnom, ne mora se capriolo vozat il sta znam... kupi brate polovaru kakvu i prisloni je za kontejner, nece je cigo ni na otpad odnijeti..
Mogli su to bolje napraviti a ne sipku iskriviti i betonirati, bez veze.
Ne mogu da se načudim pričama o ugroženim biciklistima i kako im je teško po sarajevu vozati se. Da se razumijemo i ja vozim biciklo sa cijelom porodicom i podržavam ovaj vid rekreacije. Ali je stvarno bezobrazluk ovo što današnji nazovi "sportski" biciklisti rade. Pogledajte raskrsnice, Otoka, Pofalići, Kod RTV doma to je raj za sve budale koje lete preko pješačkoj prelaza sa bicklom brzinom 30 km/h. Ja sam jednom u autu pratio debila koji je napravio trku sa kolegom i gotovo 50 km/h je vozio dok se približavao raskrsnici. I da ga je onako opalim kod skretanja bilo bi sutra "udario nevinog biciklistu na prelazu" Nemam pojma jel moraju biciklisti ići nekom brzinom preko pješačkih ili biciklističkih prelaza, Da li moraju sići sa bicikla ili mogu voziti. Sasvim je logično da nijedan ali ponavljam nijedan vozač nema šanse da vidi biciklistu koji mu se pojavi na prelazu sa 30 km/h. Ako ima neko ko zna zakon nek mi pojasni i radi mene i radi svih vozača.
Nemogu kola u garazi da ostanu a da ostane paciklo na ulici,vidicemo dokle ce ostajati,covjeku za godinu po tri puta obijaju kucu,stan....
Jos malonpa eto nas ko amsterdam
U bremenu ovakvih parking mjesta ima 2.500,prva biciklisticka staza izgradjena 1897 g.....mi u 2015 g.....
Ne znam za vas, al mene bi bilo strah od SDA-ovaca ostavit biciklo
Jel ovo zeeljezo
Svaka cast. To je samo pocetak. Treba ih jos vise. Svuda på Sarajevu. Auta ce se manje vozati.
Pa ovo je toliko nebitnooooooooooooooo
i to još u top 5 vijesti. pa bravo klix
Čudni su mi komentari. Bicikli ne ujedaju kao psi. Obijesni su (vrlo često) biciklisti, baš kao i vozači. Ne mislim da je ovo loše ili jadno, mi smo siromašno društvo i ovo je iskorak od učmalosti. Najveće je čudo što je ikako postavljen ovaj dio za parkiranje bicikla. Naime, kod obnove ove ulice gradski idioti su s jedne strane napravili pločnik neupotrebljiv za bilo koga osim miševe, a na drugoj strani pločnik taman širok za parkiranje. I to sve bez prepreka za automobile. Dakle, jednostavno rečeno, u gradu poput Sarajeva ulica je renovirana tako da se automobili parkiraju ili provezu, a za pješake ništa. Tako da mi je čudno da je najširi dio, pogodan za kombije da parkiraju, dat biciklima. Uzgred, bicikl je, kao i auto, muškog roda. Dakle, bicikl.
samo kod nas