Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel to ono kada su nas svemirci gađali granatama
Uh jesam se naspavao... Svaka cast cure!
Ja zaspala otprilike onda kad si se javio.:)
Vertigo moja,ja se ne sjecam ni kad sam zaspao..Samo znam da sam merdevine morao koristit da udjem u kucu... ni gdje nikog,ni komsija.. hahaha.. a baterije telefona odavno "riknula"...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zasto SU cetnici sa opremom JNA granatirali Sarajevo 1400 dana nakon incidenta na dobrovoljackoj?
Jeste bas tako u tenama momci zaustavili drzavni udar u RBIH i slomili JNA! Da su upali u predsjednistvo bio bi kraj suvereniteta. Oni bi postavili Abdica za novog predsjednika i RBIH bi ostala u krnjavoj Jugoslaviji itd...
Na ovu vijest idu komentari a na vijesti o pritvorenim i lazno optuzenim u slucaju krvna osveta Zvornik ne idu. Ovo nije zemlja Bosnjaka definitivno. Oni su ovdje manjina teska. Sve ovo frustrira i dovesce do scenarija slicnog onom u Syriji. Godinama su alaviti kojih ima 5% krojili kapu sunnitima koji cine 80% u Syriji pa nastade propast tamo. Recimo NE bacanju vecinskih naroda pod noge manjinama.
pola "sarajlija" nema pojma sta su to sarajevske ruze
Zato sto nisu Sarajlije oni su svoje prodali i otisli na zapad,kao i u drugim djelovima BiH. Vladajuci su sebi nabavili pravi,bolji narod....a domac stanovnici izumiru.
pa da bas tako zato sam i napisala srajlije pod navodnicim
Pažnja. Psihički teško rastrojeni Bošnjo - Pro - zajeban1 :-)
Pažnja. Psihički teško rastrojeni Bošnjo - Pro - zajeban1!!!
Pažnja. Psihički teško rastrojeni Bošnjo - Pro - zajeban1!!!
De još malo ratni vijesti, raja već pati ako nije svaki dan najmanje 3.
Pažnja. Psihički teško rastrojeni Bošnjo!!!
svaka cast!!!
Nikad zaboraviti i nikad oprostiti!
bio je i vakat.