Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
silent lady@ vidi se da nisi iz Sarajeva jer da jesi znao bi da se vec nekoliko noci radi do ujutro ali vjerovatno si daleko od Ferhadije da to vidis
"_"Nadamo se da će korisnici i kupci imati razumijevanja te da će uživati u kupovini u novom ambijentu historijskog spomenika Grada Sarajeva", navodi se." A zašto bi korisnici imali razumjevanja ako vi niste imali razumjevanja prema korisnicima? Mogli ste opremu postaviti u noćnim satima i sutra bi tržnica neometano radila. Ako niste znali, ljudi rade i noću! Ali, ovo je BiH, ko će tako planirati?! Najbolje je zatvoriti, oštetiti i kupce i prodavce, a i Tržnicu. Samo nek' vi ne remetite vaše radno vrijeme.
Radi se o tome sto gotovo ni jedna firma ne zeli da izvodi nocne radove, jer nocna smjena kosta vise a od radnika niko ne zeli da radi svu noc. To kad sam neki dan cuo, bas sam se posteno sje*ao. Svi bi posao a svi mole Boga da ga ne nadju.
@sarajevo_sg evo ti tvojih sarajlija sto kupuju i prodaju u trznici... Najveci domet Stup i Rajlovac stupu najveca mraka i krkanluk u drzavi, treba vas ogradit bodljikavom zicom od ostatka civlizirane BiH... Jesul i ovo zatvorili dosle iz Tuzlanskog, Ze-Do i dr. kantona? Papak jedan, sikter...
Kako to?