Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahah pa vi ste mu to omogucili tad vam nije smetalo dok je bio vas a kad se prozivala ta diploma a sad vam smeta..koji licemjeri ti iz seljacke sdooo
odlćno 5
Dok je bio clan SDA onda nije bilo sumnjivo!
Ah čudo pa klix dozvoljava da se Hadži Dinokio blati i da se može komentarisati na njegove postove.
joj licemjera majku vam hebem svima od NŠSTR preko NIPa i SDPa i SDA
Tito je bio bravar pa bio odlican lider ...nemoras imat diplomu ako imas morala i viziju da stvoris nesto novo.Nazalost vecina nasih politicara samo gleda da uhljebi sebe i da ukrade sto vise kroz tendere i javne nabavke.
Eh "krenuo u primitivne napade na Sebiju" , vrhunsku svjetski poznatu eksperticu koja je čudo od studenta zavrsila u roku medicinski fakultet čistom desetkom. Isad je napada ovaj difovac. Tc, tc, treba ženu zastititi i dati joj da radi sta hoće.
Jest teško ali izdrži SDA, ponovo će sarajevo se.vijoriti SDA zastava i Huso Ćesir će konačno dobiti tender za cijevi- pa nismo džabe imali 2 godine redukcije vode. Alija Bunjo će moći kupiti Vrelo Bosne uz karfiol glavu Memića, Ankadžic.će lijepo napravit neboder na Hastahana parku i ponovo SDA DEMOKRATIJA
Al vas Dino ubi... samo znate kaljat neciji obraz supljom i spinovima, iznesite dokaze kao sto to covjek radi...
Cirkus mi je kad se ovi (zelenoumni) javljaju. Bastion morala, poštenja i pravičnosti.
Argument tipa “vid’ mu glooove”
Eeeeeeer pa nije lako DIF zavrsiti za 25 dana.To moras bas bi
Krezubi sdaovci koji su poklonili desetine hiljada diploma krezubim clanovima i uhljebili ih da sisaju budzet za nerad prozivaju nekoga?? Je li ovo moguće??Neka nas neko dobro probudi, ovo mora da je noćna mora! Halo, sda nekome nešto spočitava.. uništili sve sto postoji normalno u Federaciji! Konakovic koji ih proziva argumentima ne valja. Koji licemjeri.
Ne razumijem SDA,kao da su oni bolji,daj pokazite diplome,ja sam studirao elektrotehniku u Zagrebu i Grazu.Jednom me prilikom prije 11 godina pita jedna osoba kojoj sam pomogao da nadje posao ali treba nostrifikaciju diplome,da li ja imam veze i koliko to kosta u Austriji.Trudis se i neko dodje ko je imao vremena pola godine i ne prica ni slovo njemackoga.Mogu zamisliti koliko su strucni nasi politicari.
Koliko se sjećam, SDA je postavila Dinu za premijera KS
Stvarno se vidi da je trenutno u SDA samo slajm i degenerici, pa jel vam valjo unazad deset godina, jestel govorili da je bio perijanica SDA , jeste li ga vi za premijera postavili ? Dragi Allahu smiluj se ovim degenericima!
Koliko hrokču ovi zeleni. Kad ste zapošljavali svoje švalerke, žene, djecu sve na buđet tad niste dizali glas, nego ste šutjeli ko mumije. Namještali jedni drugim tendere, pljačkali gdje god se moglo makar i 10 KM kralo se. Sad kad se ostalo bez vlasti, a nećemo se lagati i sa skoro najvećim buđetom ikad u Kantonu sad vam svi krivi. Dosta je bilo bagro pogana!
A sda gradonačelnik kaže da ima diplomu pa onda kaže da je greškom upisao. Hahaha Ko Vas ne zna zeleni lopovi ??? Samo ti Konakoviću deri. Imap podršku svih razumom obdarenih ;)