Satima prije utakmice
0
Sarajevom dominira žuto-plava boja
Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek ste vi cuku uslikali haha :DD
hahaha ovo sarajevo a na svakoj drugoj slici neko iz gorazda hahha
zisko seljacino, mrs u gorazde tamo, mrs iz Sarajeva, kvaris prelijepu carsiju svojim izgledom kad setas...
hahah cuke
Gebels je rekao: STO JE LAZ VECA NAROD CE VISE VJEROVATI U NJU\'\" Ovo potvrdjuje i ovo budalesanje sa zutom i plavom bojom koje NEMA AMA BAS NIKAKVE VEZE SA ISTORIJOM I TRADICIJOM BiH... EKSPERIMENT NA SIROKIM NARODNIM MASAMA USPIO, ali samo nad MUSLIMANIMA... Hrvatima i Srbma ne moze se tako lako isprati mozak, jer im je davno izapran njihovim plavim i crvenim bojicama...hahhha..
SRETNO ZAMJEVI !
lijepi ovi decki slika prije ziska
E ovako pozitivnu euforiju u BiH ja ne pamtim jos od raspada bivse nam zajednicke drzave Yu Svaka vam cast Zmajevi mene ste natjerali da ponovo vjerujem u nasu drzavu Zelim Vam puno srece i da vas snaga dobro sluzi jaci ste od tih pizdogalaca 100% i sad odoh s ortacima na pivcugu u grad da vas pratimo i navijamo svi ko jedan!
PA GDJE NA ZIZSKA NALTISTE MAJKE VAM??? HAHAHAHA NE MOGU DA VJERUJEM JOS IMA I ZUTU KRAVATU SA NATPISOM \"BEKTO\" HAHAHAH VIDI SE MOJ ZEMLJAK, GORAZDAK!!!!
Pogledaj slike naroda po Srbiji....e TO ti je garavo.
j e b l e vas ZVIJEZDE I TROKUT, samo LJILJANI !!! Nikad mi necemo biti slozni kao Srbi, nikad... Znate kad bi oni prihvatili novu zastavu ? Nikad !
zisko prepravio kravatu,trebalo je pisat RETKO :)
Zastava s plavim stitom i ljiljanima zlatnim je nasa zastava...
Idemo srusiti Portugal. Sretno Zmajevi.
ha ja lafo se nea repa a kupuju se alovi i kape i ostale stvari ko hljeb
Dajgle Ziska legende hahahahaha BETKO !
Kad bi se bar pola ovog kolektivnog napora ulozilo u nesto korisno, ko zna gdje bi do sada bili.... Citava drzava se digne na noge za utakmicu, a u EU necemo do 2030-te. Ma smijesno!