Ni ledolomac nije pomogao
0
Sarajevo: Zašto su trolejbusi jutros kasnili
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
he seljačine ,pokušajte ustati ujutro rano kad je mraz pa da vidite da je onako kako ljudi govore...nije konjska zaprega kako ste vi naučili...čobaneee vratttiii seeee ovce tvoje ne moogu bez teeebeee.
Koju si ti školu završila ja-dna ne bila? Jel pravo ili ekonomiju? Yebo ti te ot-ac gl-upi i ograničeni. Također ne znaš da postoji i grtalica za tramvaje,a mudra se ovdje praviš. Ne znaš osnovne postulate fizike iz osnovne škole,ja-dn-ice og-ra-nič-ena. Izgleda da je qr-ac sve što ti je preostalo u tom ja-dn-om nap-aće-nom g-lup-om životu.
ledolomac je vrsta broda
hehehhhe,iz Gornje Maoce,hahhahahah,ti ono kao haker pa mi otkrio prezime,hahhahahahahhahhahahaha,sreca pa nisam napisala lav,da mislis da sam iz afrike,hahhahahahahha
Nije u pitanju samo jedan dan sto se tice kasnjenja. Redovno kasne, a razlog tome je sto na polaznim stanicama mahalaju, piju kafu pa onda zajedno krenu jedan za drugim. Posmatram to svako jutro : nema ih pola sata, a onda tri jedan iza drugog. Upravo zbog toga odlucih snimiti sve to, napravit jedan prilog i objaviti... Uskoro postavljam detaljan \"izvjestaj\".
naše profesore ne zanima zašto kasni trolejbus nego zašto kasnimo mi. :D
emina vrabac odakle si ti i kakvo ti je ovo prezime?
heh,ne-pa bas me cudi to od grasa da kasne..to su bas vanredne okolnosti..mislim,oni bas moraju biti sprijeceni ali bas,da bi zakasnili p.s sto su zaposlili supruge da sjede i stavljaju negativne komentare malo je ofirno isti broj negativnih poena,dase sakrije komentar-hocu sad najmanje 30 thumbs down na ovo-to vam je onaj palac dole,grasovci i grasovke-lol
U ta doba je naša Aidica se krkala po krevetu pa nije imala priliku da vidi \"to čudo\" što je razbijalo led na kontaktnoj mreži.I u pravu je.Ima pametnija posla u životu.
Ne zna Aida s.elj.obanka da je snijeg padao,a i kiša u međuvremenu pa da je tempertura tokom noći pala i izazvala leđenje kablova.Šta ona zna na kojoj temperaturi ledi voda,kod nje samo na Grenlandu ledi voda na slikama.
Jako sam iznenađena ovim minusom u ovo doba godine...a pričaju o uvođenju elektronskih karata, ma daj! Kako se samo neko usuđuje da dozvoli temperaturama da se spuste toliko i kako više minus tri nije kao nekad kad je Tito bio živ?
Kasnili su jer je Bedro ispriječio šleper.
kasnili su vjerovatno zbog toga sto nisu isli na vrijeme :)
autobus na struju
Jako nas interesuje šta će biti ako se temperature spuste na minus desetak ili petnaest stepeni, kada se ledi na minus tri stepena. Onda ni ledolomac neće voziti pa će raja pješačiti. Nije u pitanju, ljudi, minus već loš rad GRAS-a. Treba im stoviti konureciju pa da vidite kako će trčati na posao. Pogledajte samo danju: ne poštuje GRAS saobraćajne znake, semafore, staju na stanicama gdje hoće, ponašaju se kako hoće, voze kada im se ćefne. Treba ih ukinuti pa stvoriti nove firme pa da vide kako to izgleda. Bruka od firme, ali teško narodu, plati mjesečne pa pješači.