Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa samo pogledaj imena na spicama televizijskih imena dal\' u Beogradu ili Zagrebu, pa ce ti sve biti jasno...i onda uporedi sa bilo kojom spicom neke beha emisije... Odmah da ti kazem da sam rodom i da zivim u Sarajevu i da nije uopste bitno sto sam i ciji sam, vec da malo iskrenije govorimo o cinjenicama, pa makar bile negativne i o nama samima.
NIJE LOŠA OVA STARKA MMM
E,ŠTO SE ISMIJAH... DORIS, ĐAVOLICE...
Sarajevo je danas najmanje multikulturna sredina od svih balkanskih gradova. Da, nekada je to bio multikulturni centar to je tacno. Ne vise. Ovo je bas farsa.
J.. vas Begish...ako ga toliko volite, bujurm put pod noge, pa tamo pljuj Beograd na licu mjesta! A u vezi Sarajeva cinjenice su cinjenice, i onima (nama) koji su tu zivjeli i prije rata, a pogotovu tokom opsade, normalno je da smeta sto je ovaj lijepi grad pretvoren u jednoeticnu kasabu nalik na kraj odakle ste dosli.
euro-igre nagradjujete zlocince a nama lafo dajete titule gradova kulture
Ovo je jedan plus za Sarajevo, kakvo god da je... A zašto ovi fašisti koji Sarajevo optužuju da nije multikulturalno, zašto ne pogledaju u svoje dvorište? Mogli bi vidjeti da je situacija 100 puta gora (U Beogradu 2004. spalili džamiju, ubistvo B. Tatona, u BL stalni napadi na povratnike, sjetimo se demonstracija protiv obnove Ferhadije, itd. i sl.).
-Neznam sta bi rekao Milorad Dodik (Gavrilo) na toDoris .Skuvao je srbima corbu sa referendumom, -moze cijelo seloS) da srce.
Mozda je ova gore baba rekla-\'\'muslietnicko sarajevo\'\',pa je ovi nisu dobro razumijeli.Vidite li da baba nema zuba,pa vjerovatno nerazumno govori. Ko ce ti ga znati.Ali ni to nije toliko vazno,koliko je vazno da se za Teher -sarajevo zauzimaju samo neki ishljapljeli starci i starice kao sto je Doris Pak,onaj kako se zvase Schilling sto je bio guverner te Vukojebine zvane BiH.
Pa ne predstavlja tebi mozda licno problem, ali ima ih dovoljno kojima to jeste problem! takodjer sarajlija
@realista E kad procitam to sto ti mlatis i ja bih se p. o. s. r. a. o. na tvoje misljenje i zakljucio bi skupa sa tvojim zakljuckom da je Jovanka bivsa d. r. o. b. a. r. a. sa Sokolca bila totalno multieticna i castila redom.
Das ist Walter!
\"U tim teškim okolnostima, grad je očuvao i brinuo se za svoj međukulturalni karakter. Stoga, taj grad zaslužuje priliku da pokaže svoj golemi muđukulturalni karakter\", rekla je Pack. Pa u tim teskim okolnostima, grad i jeste ocuvao svoj medjukulturalni karakter, no danas ga vise nema, a nema ni vecine tih ljudi koji su tokom rata i omogucili postojanje tog karaktera.
bio sam u zagrebu..... cernobil je mila majka..... mislim da nema ustvari nikog u zagrebu, nesto fakat je otislo krivo tu
u Sarajevu nema medjukulture.... mozda nekad prije... ali danas vise nema