Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad kad ste zamijenili cijevi recite kolika je usteda u sistemu!
Samo radite,neka vas sreća prati,dosta se narod trovao,davno je trebalo zamijeniti ti smeće od cijevi.
stavite sljemove za slikanje
Prosječna plata u VIK-u je 1400 KM i raste konstantno od 2010 godine, a gubici u mreži rastu iz godine u godinu. Zakon ne dozvoljava da se javnom preduzeću smanje plate što znači da će voda poskupiti i mi ćemo opet platiti rekonstrukciju cijelog vodovoda, ako ne odluče opet povećati plate i zaposliti još uhljeba.
pa ebem vam sve , jestel zamijenili vise cijevi... bgte radite 3 mjeseca to.. ne mozes sa autom ni proc kroz sarajevo ccccc
Nevjerovatno, metropola još uvijek iz Titini cijevi vodu rabi....
Pa dokle će više radovi koji se mogu završiti za dva, i još na jednoj od glavnih ulica, trajati cijelih 90 dana. Zatvori ulicu u subotu navečer, iskopaj sve, položi novu cijev, zatrpaj i asfaltiraj. I u ponedjeljak ujutro gotovo. "Hvala" SDA na svemu!
@crna_kockica - U zemlji gdje čovjek stigne pobjeći preko granice 9 sati nakon zločina sigurno ne može. Dovedi 50 ljudi da radi umjesto 5 pa ćeš vidjeti da može.
na vrijeme ste se sjetili .......sada je prava sezona za ovakve radove !!! ..........
@zamalopenzija bas tako.........umjesto da su iskoristili ljeto za ovo....oni rade pred zimu...cccc sve naopako u nasoj zemlji pa i ovo !
Polako, nemojte žuriti, metar dnevno. 200m cijevi se mijenja 90 dana, a tu vijest rokate svake sedmice. Bruko sitnog zuba.
Svijet: .... uspješno je testirala raketu Raptor, čiji je zadatak da odvede ljude na Mars vec 2025te Sarajevo: ...uspjesno izvrsena zamjena dotrajalih vodovodnih cijevi u sarajevskoj ulici Obala Kulina ...vec 2015 nece biti redukcija vode
ispravka: 2025te... :)