Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da su ujele tvoju majku, sestru, ili mladju kcerku, ne bi tu njih branio toliko . . . osim ako vise volis pse od rodjene familje
Žao mi je životinja, ali taj problem se nekako mora riješeti. Da su radili sterilizaciju kako treba do sada bi se značajno smanjio broj pasa na ulici, a za par godina skoro bi nestali sa ulica. Problem predstavljaju i papci koji iz obližnjih sela dovlače pse u grad i istovaraju ih gdje stignu.
Sta sad kazu av mau, dogs trust i tako ti?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
dogs trust, treba sve cuke pohvatati i odnijeti kuci ovima iz dogs trust nek ih oni paze
mene su napadali više puta pa sam kupio elektro šoker koji toplo preporučujem. Dovoljno je samo stisnuti taster i čuje se karakterističan zvuk KRCcc a psi bježe ko golubovi.
To su posljedice rada Dog Trusta.
ovdje smrdi na jeftinu sljivu i slaninu
hajmo proteste organizovati, nemoj da cekamo da koga psr poderu prvo
Kako ja da izvedem psa i djecu od ovih govana ?
Žao mi je životinja, ali taj problem se nekako mora riješeti. Da su radili sterilizaciju kako treba do sada bi se značajno smanjio broj pasa na ulici, a za par godina skoro bi nestali sa ulica. Problem predstavljaju i papci koji iz obližnjih sela dovlače pse u grad i istovaraju ih gdje stignu.
misomor iz raja izasao
I 1000 od nasilja Sarajevskih muških siledžija i grmalja
Bakir se ne brine ni o narodu ni o psima i mackama..
Kako su se fino ispruzili ispod drveta, ko lavovi. Obiljezili teritoriju i odmaraju. Treba organizovati safari turizam. Sarajevo, evropski Serengeti :-) Provozas turiste u dzipovima, pokazes im par copora, vodic kaze rijec-dvije o lupus familiaris i eto love. Ne moraju se turisticke atrakcije zavrsiti na cevapima i "tunelu spasa". Grijeh je ubijati ove zivotinje koje nisu na ulici svojom voljom. Oni su nam najbolji prijatelji :-)
Neki dan sam otrovao pet cuka, da samo vidite kako krkljaju i izvrču očima
Zato vise respektiram PSA nego takve debilcine kao sto si ti,hajde da se nadjemo u gradu i da vidim da ga otrujes pred mojim ocima,usi bi ti otkinuo seljacino bosanska,nisam vidio vece mrake od naseg naroda,pogotov kad je prica o psima,zar su oni krivi sto su na ulicama? Krivi su zato sto su ih debili kao ti ispustili nakon nekog vremena,sto misle da je pas igracka i hajde kad se zadovoljimo ostavimo ga negdje,majku li vam vasu djubransku prdite ovdje a kad je razbojnistvo u pitanju nigde vas
@ForeverBiH pederu reci gdje i kada
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Cuj, za njega je rijesen problem ako ih vakcinise i onda se kao ne prenosi bjesnilo. A to sto ujedaju ljude kad su vakcinisani to mu nije problem.
Pa brate dragi, uvedeš zakon, da svako ko kupi psa, dobija čip koji će se veterinarski smjestiti da ga vlasnik ne može izvaditi. Zatim uvesti zakon o kupljenju izmeta od pasa. Zatim kad ga vlasnik napusti, a šinteraj pronaše psa, po tom čipu tražiti vlasnika i debelo ga kazniti. Nije lijepo nikoga ubiti, pa ni životinju, ali ovo što je trenutno na ulicama u BiH treba uspavati, a zatim krenuti zakonskim putem da to ne bude ubuduće praksa.
Ovi iz Dog Trust i Av Mjau, kupe skitnice sa ulice i skrivaju ih u nekakvim azilima, lično sam svjedok, kakvu torturu prolaze ti psi. Ti aktivisti ne dođu po nekoliko dana da im daju vodu i hranu, zavijaju i tuguju, je li se tako borite za životinje i još uzimate dobre pare. To su banditi. Toliko.
Babo babo nemoj Pujde Bojim se da te nisam nista pito.. Odvezuj kera i zamnom.. Nemoj babo sviju ti..
EVO PRIMIJERA U JAPANU GDJE SE MOŽE IMATI ZA LJUDE VEOMA ZDRAV BIOLOŠKI SISTEM, NEŠTO ŠTO BI BILO PERFEKTNO I ZA SARAJEVO: Pogledati na Internet lokaciji: www.ritebook.in/2015/03/aoshima-cat-island-of-japan.html