Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva muzika uzivo, Dj pusta muziku na laptopu i pjevacica se malo ubacuje 😂😂
Vrijeme je da PREUZEMO Cevljanovice od ljaksafonera i odrzimo Balkanski Vudstok :)
KONZUM JE VLASNISTVO NASIH BOSNJANSKIH "PRIJATELJA" IZ RUSIJE I HRVATSKE. POGOTOVO ONIH RUSKIH I HRVATSKIH "PRIJATELJA" STO SU NAM NARUSAVALI SUVERENOST DRZAVE KAD SU SVERCALI GASOVOD U BOSANSKOM BRODU, A SVE POSMATRALI NASI GRANICARI ZORANA GALICA I NASI TUZITELJI GORDANE TADIC.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
zna li se išta za hurme?
selajkluk
Ne mogu da shvatim je li ovo promo ili pljuvanje? Ili mozda ugodno sa korisnim, pa oboje? Vala ako cemo prekrsiti mjere daj nam neki event na otvorenom gdje je neko zvucno ime, a ne balon, pasteta i duo na sintesajzeru.
Pustite ljude vise da zive!
daj mi tri batka, hljeb, jogurt... i reci muzici malo tise
Dragi Nihade,šta ti to rade :D
šta je supermarket bez muzike uživo
Who is Ina Hamzic? Pa danas lakse postati pjevac nego osnovnu zavrsiti.
šta je ba... vidiš da dj ima masku... wtf!
E cuj muzika uzivo... cccccccccc, radi li sta ova inspekcija???
IDEMO NARODE U KONZUM, RUSKU TRGOVINU KOJA PRODAJE HRVATSKE PROIZVODE, KAO STO JE I MERCATOR RUSKA TRGOVINA KOJA PRODAJE SLOVENACKE PROIZVODE. A POSTO SU I RUSIJA I HRVATSKA I SLOVENIJA VELIKI BOSNJANSKI PRIJATELJI? JA PREDLAZEM DA SVE PATRIOTE NAVALE TU TROSITI PARE I FINANSIRATI OTVARANJA RADNIH MJESTA U SLOVENIJI, HRVATSKOJ I RUSIJI!
Kud ne udjoh u.konzum ...da zamisljam da sam u klubu
dje cemo hajmo se razvalit na otvaranju konzuma
juris seljanke
Ovi samo iz supljeg u prazno,okreni policu tamo,prebaci rashlad.vitrinu onamo,maltretiraju radnike,bolje da prilagode cijene
Al zato nikom ne odgovara pomjeranje ili ukidanje policijskog eeee mojj booosnjo zaostali