Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
također ne čuh ni od njegovog kolege po tužbi da se iakd oglasi kada je su u Jeruzalemu napali, evo jutros džamija išarana.. a i on tužio BH državu u kojoj slobodno živi i radi, i brljavi .....
@ImYourMan Romske nacionalnosti !! Ma daj....Nego gdje su oni bili u toku agresije na BiH ..Jesu li branili Bosnu..??Nisu...Neka EU rjesi problem roma i kada to ucine onda cemo mi u Bosni da primjenimo taj \"uspjeli \" projekt..
kad bi ovja sejdo makra navratio pa ovo i čitao.. recimo, tužio državu u kojoj živi OK.. ja još ne čuhda iko išta od njih reče za ove gore u belgiji što ih odvlače iz BiH, Rome i men isada kao BH državljaninu prijeti da oduzmu vize.. Maca pojela jezik ili?
Romi su sastavni dio naše države, i boli me kad vidim da je većina njih neobrazovano i da je grad pun prosjaka romske nacionalnosti.Da je obrazovni sistem bolji i da se zakoni primjenjuju promjene bi počele, ovako većina romske djece je osuđeno na skupljanje željeza ili u najgoroj situaciji prosidbu :/ http://xrl.us/ImYourMan-00000
Sretno Romi...!!! Od svih drzava u Evropi, sigurno ste u BiH-i imali sva prava, da je Ustav Republike BiH-e na funkciji ovakva pitanja i diskusije nebi bile potrebne...!!!
PODRSKA OHR-u , Visokom Predstavniku i SDP-u i SVIM PATRIOTAMA REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE...!!! NEMA ODLASKA OHR-a SVE DOK GENOCIDNA TVOREVINA SERBO-BARBARIJE NE ODE U KANTU SMECA GDJE JOJ JE MJESTO ZA SVA VREMENA i BiH-e BUDE VRACEN NJEN LEGALNI I JEDINI USTAV A TO JE USTAVRBIH-e 1992...!!! Daytnoski Sporazum nije Ustav...!!! Dosta vise serbo-barbarije i serbo-fasizma, serbo-diktature i serbo-totalitarizma...!!! Ustav Republike Bih-e...!!!
Romi su vrijedni i ljudi bi da rade ako im sta ponudi.Stotine ih po citav dan skuplja staro zeljezo npr.Problem je sto sad vecinu prosjaka cine obicni gradjani BiH.