Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta ce Masic i Pudaric tu, hoce li i oni svojoj djeci razmjenjivati udzbenike??? Ovi politicari moraju svojim prisustvom pokvariti svaku dobru stvar koju gradani organizuju!!!
U Turskoj su besplatni udzbenici, iako smatram da je pomalo bacanje sredstava. Mislim da skola treba besplatno iznajmljivati knjige, a ako je udzbenik ostecen moze naplacivati manju kaznu. Barem porodice sa manjim prihodima ne bi tebale da placaju za knjige, pa cak ni za sveske, itd. Na kraju krajeva skola je zakonski obavezna.
Bravo za organizaciju ovakvog nečeg. Biće pravo olakšanje za mnoge roditelje. Trebalo bi ovakvo nešto organizovati i u drugim gradovima BiH.
Kad dodje septembar i priprema djece za skolsku godinu mislim da se svi roditelji prepadnnu,oko 300 KM je potrebno za jedno dijete...puno vala
Kad ima para za kafu i cigare, mora biti i za knjige.
Ima i toga,al ih ima dosta koji ne puse a tesko mogu opremiti djecu za skolu a da to dugorocno ne osjete,zamisli ko ima dvoje-troje djece koju skoluje