Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podjeliti nezaposlenima lepeze i rasporediti ih na najkritičnija mjesta da rastjeruju smog.
Sjećam se, tamo negdje krajem osamdesetih i početkom devedesetih, kad su Sandžaklije mislile da je ovo pamuk pa sa Huma skakali u 'oto'. Eeeee... Ko im reče da nije, yebo majku ko sestru
A u Lukavcu sto bude preko 1000 mikrograma po metru kubnom to nista, niko nas ne jebe ni 2% najbitnije je kako je Sarajevo zagađeno ostali gradovi su navilkli jbg..
Magla panjeve izvaljuje
Pa hocemo li na skrge disati?!? Nista, svi pravac na selo, daleko od gradske vreve. Povratak korijenima.
:D ma popenjem se na vrh huma i nema magle ha ya
Klix bezobrazan
Kao sto bi Dino to rekao: "Pala magla do pola Sarajeva,..."
Samo poLJačajte, moj stajling to mERe podnijeti!
Kako sad bas Sarajevo i Zenica u istoj korpi. Pa ovi iz Sarajeva se obicno hvale kako je kod njih super, a Zenica zagadjena
Ovo je stvarno tužno. Ustvari su ovi dani prekrasni, zimski, vedri i sunčani. A mi u ovom kontejneru i boli koga ona stvar. Treba prestati gledati na ovo kao na neku prirodnu nepogodu, ovo je SMOG uzrokovan iskljucivo ljudskim faktorom - "Na šta se ložiš" beskorisna kampanja se trebala zvati "Na šta se griješ". Može li se tužiti vlast pred sudom za ljuska prava? Najveći problem ove države je što nikad niko nije i neće preuzeti odgovornost ni za šta. Riječ odgovornost je ovdje misaona imenica. Ima li iko svjestan i da li je ikome stalo?
JEdan dan zenica i tuzla
Baš me čudi odakle ovoliki smog i magla???Pa Sarajevom ne možeš proči od naslaganih drva ispred kuča(Grbavica) Treba zabraniti čvrsta goriva isto ko osamdesetih i mirna Bosna.
Da se bar ljudi griju na drva. Drva nisu problem. Problem su gume, raznorazna lož ulja, mazuti, ugalj, bogapitajsta... Šta li sve one kućerine lože? A šta tek Toplane podvaljuju pod "plin" to nikad nećemo saznati..
@mmm111 toplane sve kotlovnice koje imaju tu opciju prebace na čvrsta goriva "radi uštede",a ta čvrsta goriva kupe po Zakonu o javnim nabavkama - naravno najgore, najprljavije i najjeftinije. Javna tajna o kojoj se šuti. A da ne pričamo o 150.000 neispravnih vozila u gradu
Sarajevo najugrozenije?Dodjite u Lukavac,pa to reci kad vidis zagadjenje zraka.Ovi novinari bi trebali malo ispitati cinjenice prije nego objave nesto.
Prno Mahmut, nemere se dahnut.
Kako se zove ovo naselje na slici 4?
Polutant? To biva zagađivač za nas polupismene?